elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jorge Rodríguez destaca que “Tendes, Tapes i Rock” consolida Ontinyent com un centre comercial obert

Jorge Rodríguez destaca que “Tendes, Tapes i Rock” consolida Ontinyent com un centre comercial obert
  MÉS FOTOS
  Jorge Rodríguez destaca que “Tendes, Tapes i Rock” consolida Ontinyent com un centre comercial obert - (foto 2)

  L'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que activitats com la Fira de Tendes, Tapes i Rock "demostren que a Ontinyent la filosofia de centre comercial obert és una realitat, i que, com sempre diem, ací es pot trobar una oferta gastronòmica i comercial molt variada". En total seran fins a 60 establiments (46 tendes i 14 d'hosteleria) els que participaran el cap de setmana del 9 al 11 de juny a esta VI Fira, una iniciativa organitzada per la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES) que comptarà també amb l'actuació en directe de 8 cantants i grups musicals.

  L'activitat, que consolida la seua ubicació al carrer José Iranzo a petició dels propis comerciants després dels bons resultats de l'edició anterior, era presentada hui en una roda de premsa on. L'alcalde destacava que la xifra de participants deixa palès que comerciant i hostelers "han entès que la iniciativa que impulsem des de l'Ajuntament és una oportunitat tant per a donar a conèixer la seua oferta com per a fer negoci".

  Quan a l'espai, que l'any passat va canviar del carrer Martínez Valls a José Iranzo per les obres del primer, el regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que "el canvi a José Iranzo es consolida a petició dels propis establiments, que en una enquesta que se'ls va fer des del departament de Promoció Econòmica van demanar en més d'un 90% tornar a aquesta zona pels bons resultats i la comoditat de l'edició anterior". Úbeda explicava que a més de tendes i establiments hostelers, al recinte hi haurà un stand de l'Ajuntament per difondre l'activitat municipal i altre de la regidoria de Dona i Igualtat específic sobre la recentment presentada campanya "Respecta'm, sense un si es no" contra les agressions sexistes a l'àmbit de l'oci. A més tota la fira comptarà amb wifi gratuït amb la col·laboració de l'empresa Ontitel.

  En la presentació de la Fira també intervenia la Coordinadora de la Comissió de Foment del Comerç del CES, Amparo Boscá, que agraïa a l'Ajuntament l'aposta per aquest format "que agrada tant a comerços com a públic" i destacava la varietat dels establiments participants. Entre els 46 comerços hi haurà 12 establiments de comerç infantil, 12 tendes de moda i complements, 5 sabateries, 3 establiments de llar i decoració, 3 de llenceria, 3 òptiques, 3 establiments d'esports, 2 joieries, 1 llibreria, 1 establiment de salut i benestar i 1 tenda solidaria. Boscá posava de relleu que el cap de setmana de la Fira de Tendes, Tapes i Rock "és un moment ideal no sols per a la venda, sinó també per a la promoció i difusió tant de cada establiment participants com de la pròpia ciutat com a espai comercial, un espai comercial potent", destacava.

  Pel que fa a la part d'hosteleria i concerts, el president d'AHVAL, Jordi Martínez, explicava que es comptarà amb 14 establiments d'hosteleria que disposaran més de 10.000 tapes de tot tipus "amb formats cada volta més treballats i una oferta més variada i atractiva"; i quant als grups musicals es manté l'aposta per les actuacions en directe de grups locals, comptant-se amb Paul Blest i Juares (divendres); "Mimi y los trileros", Graham Foster i "Grupo Ñ" (dissabte); i "Scrambled", "One wild band" i Amanita Suit (diumenge).

  La Fira estarà oberta des de la vesprada de divendres dia 9 i fins a les 22:30 hores de diumenge 11 de juny al llarg del carrer José Iranzo, en el tram de Pius XII a l'Avinguda d'Albaida la Fira de Tendes, i des de la rotonda de l'Avinguda d'Albaida fins al parc Ausias March la Fira de Tapes i les actuacions musicals.

  El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, coincidia amb l'alcalde en donar les gràcies al CES, a les associacions Comerç IN, SOC, Ahval, als participants no associats i a tots els qui s'estan implicant en l'aposta municipal per les activitats de dinamització per al foment de l'activitat al sector serveis. Aquest treball conjunt ens està servint per obtenir resultats tan importants com el d'haver superat en densitat comercial a altres municipis històricament considerats mes comercials que el nostre", recordaven.

  Pujar