5 de desembre de 2019 5/12/19

Jorge Rodríguez creu que l’inici de les obres de l’hospital d’Ontinyent “és un èxit de la ciutadania”

Jorge Rodríguez creu que l’inici de les obres de l’hospital d’Ontinyent “és un èxit de la ciutadania” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Jorge Rodríguez creu que l’inici de les obres de l’hospital d’Ontinyent “és un èxit de la ciutadania” - (foto 2)
  Jorge Rodríguez creu que l’inici de les obres de l’hospital d’Ontinyent “és un èxit de la ciutadania” - (foto 3)

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que l’inici de les obres del nou hospital “és un èxit de la ciutadania d’Ontinyent”. Jorge Rodríguez assistia aquest matí a la signatura de l’acta de replanteig de les obres, que tenia lloc als mateixos terrenys de l’hospital, en una de les casetes d’obra que emprarà l’empresa OHL. Allí es comptava amb la presencia de tècnics de la Conselleria i de l’empresa, que signaven els documents, així com l’alcalde d’Ontinyent i alts càrrecs de l’àrea sanitària.                     

  Acte seguit, l’alcalde manifestava a través de les xarxes socials que “hui, modestament, crec que hem viscut un dia històric per a Ontinyent. Després d’anys de treball de tota la ciutadania, hem aconseguit que la Generalitat done formalment inici a les obres de construcció del nou Hospital. La signatura de l’acta de replanteig este matí de 7 de maig fica ja en marxa el rellotge dels 36 mesos d’execució de l’obra. És, sense cap dubte, la consecució d’un èxit col·lectiu: el de la Generalitat, el de l’Ajuntament i, especialment, el de totes i tots vosaltres!”

  Durant la signatura, que es desenvolupava en un ambient de cordialitat, es confirmaven als presents alguns detalls de l’actuació, destacant-se entre ells que les obres que ara es posen en marxa hauran d’estar acabades abans de 36 mesos, o el que és el mateix, abans del 8 de maig de 2022. La previsió tècnica es de no esgotar aquest termini, i que les obres estiguen finalitzades en menys temps.

  ocultar
  Jorge Rodríguez creu que l’inici de les obres de l’hospital d’Ontinyent “és un èxit de la ciutadania”
  Pujar