26 de setembre de 2020 26/9/20

Jacobo anuncia l'arribada dels Reis Mags a Ontinyent en una plaça Major plena de gom a gom

Jacobo anuncia l'arribada dels Reis Mags a Ontinyent en una plaça Major plena de gom a gom - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Jacobo anuncia l'arribada dels Reis Mags a Ontinyent en una plaça Major plena de gom a gom - (foto 2)

  Al voltant de 2000 persones acudien aquest matí a la Plaça Major d'Ontinyent per a rebre a l'emissari dels Reis Mags, Jacobo. Després de passar la nit al seu renovat campament a l'ermita de Santa Anna, Jacobo arribava a la ciutat per a anunciar l'arribada de ses majestats els Reis Mags d'Orient.

  Jacobo era acompanyat a la seua entrada per la "Costereta" per centenars de xiquets i xiquetes, recorrent el Pont de Santa Maria i el carrer del Regall fins a la Plaça Major. Allí, l'emissari reial era rebut per l'alcalde, Jorge Rodríguez, i diversos regidors i regidores, qui convidava a Jacobo a pujar al balcó de l'antic Ajuntament.

  Una vegada al balcó, Jacobo llegia a la ciutadania un missatge dels Reis Mags, en el qual aquests convidaven a tothom a assistir aquesta vesprada a la Gran Cavalcada que se celebrarà a partir de les 18:00 hores des de la Parròquia de Sant Josep, i que recorrerà els carrers de José Simó Marín, del Músic Martínez Valls, l'avinguda de Daniel Gil, els carrers de Melcior Gomis i de Maians, fins a arribar al Betlem que es troba enfront de la façana del consistori, on finalitzarà la Cavalcada.

  Pujar