elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ivan Arcos entrenarà a un Cadet B que promet alegries la 21/22

Ivan Arcos entrenarà a un Cadet B que promet alegries la 21/22
  MÉS FOTOS
  Ivan Arcos entrenarà a un Cadet B que promet alegries la 21/22 - (foto 2)

  Després del gran treball que va fer la temporada passada amb l’Infantil A, l’entrenador Ivan Arcos i la nostra Escola van a continuar creixent de la mà, ja que este ontinyentí que ha viscut tota la seua vida al nostre Club, serà l’entrenador del Cadet B per la propera 2021/2022.

  Graduat recentment en CAFD en la seua vessant de rendiment esportiu, Arquitos, com es conegut futbolísticament ens conta que representa açò en la seua trajectòria esportiva:

  P. Ivan, has entrenat a benjamins, alevins, infantils i ara cadets. Com afrontes este nou repte?

  R. Doncs la veritat que com un any més, amb la intenció de créixer tant jo com entrenador i els xiquets com a jugadors i com a persones, que d’eixa suma és com un equip pot anar cap amunt. A més el continuar amb Reyes Martínez és una de les millors noticies, que és molt competent i ens compenetrem al 100%.

  P. La 20/21 vau fer una molt bona temporada a l’Infantil A, açò vol dir que amb la base del Cadet B ja tens feina avançada...

  R. Si. I açò és positiu com ho vaig poder comprovar quan vaig estar al Benjamí. Pensa que el primer any amb aquell grup va servir d’acoblament per a que s’ensenyen a jugar com jo vullc que ho facen i un segon any amb el mateix grup és ja per a impulsar tot el que s’ha assolit i reforçar-ho pel creixement de l’equip.

  P. Que està portant a molt xavals a apostar per la nostra Escola, ja que estan havent moltes cares noves?

  R. Jo crec que a banda de la categoria on tenim els nostres equips (i que busquem millorar) , el fet de vorer que estem creixent és fonamental. Pensa que venen a un equip que ja temporada passada va acabar en 3r lloc a una lliga molt competitiva, i afegit que el Cadet A està a Preferent i que estem fent un bon treball amb el Juvenil fa que de cara a un futur, es decanten molts jugadors per la nostra Escola.

  P. Després d’uns anys al futbol-8, ja t’ha centrat definitivament amb el futbol-11?

  R. Doncs realment el meu pas del futbol-8 al futbol-11 va ser a rel de l’aposta de Pascual Donat, qui em va vorer entrenar al Benjamí A i em va impulsar al futbol tradicional. La meua sorpresa fou quan el destí que Pascual m’ha reservat era l’Infantil A, al que vaig acceptar sense por i amb molta motivació, però sobretot creient amb el treball que un mateix fa i creure també amb els xiquets, qüestions fonamentals per a mi. He de confessar que el futbol-11 es veu d’una forma totalment diferent, ja que pots exigir molt més als xavals.

  P. Com has viscut esta temporada passada l’experiència d’estar entrenant a Vila-real?

  R. Realment allí vaig estar fent les pràctiques de la Universitat, al cos tècnic del Prebenjamí A; i he de dir que allò és un altre món. Jo era un preparador més d’un total de quatre, quan ací sabem les nostres limitacions en eixe aspecte. Les instal·lacions, el material... pensa que estem parlant d’un equip de Primera Divisió i punter a nivell europeu, amb un pressupost de milers d’euros, mentre que nosaltres ens hem de nodrir de l’aportació que fan els pares/mares i de les publicitats que aconseguim. El més cert és que ha sigut enriquidor per a créixer com a entrenador.

  Pujar