elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Set empreses d’Ontinyent patrocinen l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyen

Set empreses d’Ontinyent patrocinen l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyen
  MÉS FOTOS
  Set empreses d’Ontinyent patrocinen l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyen - (foto 2)
  Set empreses d’Ontinyent patrocinen l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyen - (foto 3)

  Un total de set empresas de la localitat d’Ontinyent van a recolçar econòmicament durant les dos pròximes temporades 21/22 y 22/23 a l’escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyent.

  Es tracta de Kapitalia, Mila Rosa SA, Caixa Ontinyent, Visdeltex SL, Dusmel i Grupo DYC Servicios y Control, les quals són nous patrocinadors i, Innova Dental, empresa que repetix.

  Per a kapitalia, “col.laborar en l’escola és un projecte bonico, humà, de tonar a la societat i, és un projecte que recolça a la juventut i la vida sana”, ha manifestat el gerent de l’inmoboliaria, Salvador Palau.

  Mario Soler, soci de Dusmel, ha expressat que “formar part del club significa fomentar tots els valors, sobretot a nivell esportiu i, al desenvolupmament personal dels nostres joves”. A més a més, Soler ha indicat que “apostant d’esta manera significa aprendre uns valors de cara al futur que contribuïsquen a tota una activitat humana molt més millor per a tots els que hui en día són xiquets”.

  Per altra banda, Ricardo Montés, Assessor Energètic de Visdeltex SL, ha apuntat que “el patrocini és molt important en estos temps que estem vivint i es demostra que la salut i l’esport és important en les nostres vides i, a més tractan-se d’un club de la nostra ciutat ho vam tindre clar des de primera hora perquè sempre anem a recolçar entitats que faigen coses pel nostre poble”.

  Altra de les empreses que recolça a l’escola és la de Dani Angulo, Grupo DYC Servicios y Control, qui creu que és molt important recolçar al poble i, sobretot a l’escola perquè ensenya i educa als xiquets no sols esportivamente sino a nivell personal.”

  Mila Rosa SA és un altra de les noves empreses que s’ha sumat al projecte de l’escola no sols com a entitat, sino també des del compromís més humà, ja que el gerent, Miguel Ángel Molina, ja fa més d’un any que está al front de la presidencia del club. Molina, ha senyalat que “des de Mila Rosa sempre hem cregut en l’educació en valors a través de l’esport”.

  I per part de Innova Dental, que repeteix dos temporades més com a patrocinador, la seua gerent, Maria Celina Torrado, ha assegurat que patrocina als equips de la ciutat “perquè volem que tant els xiquets com els adults tinguen una buena higiene bucodental i un bon diagnòstic i l’esport és una disciplina que va relacionada amb la salut”.

  El Responsable de Publicitat del Club Deportivo Esport Base Ontinyent, Jordi Tormo, ha agraït a tots els patrocinadors la seua participació i ha expressat que “és un plaer contar amb estes empreses que ens recolçen en estos moments més difícils i on el suport d’elles és més fácil aconseguir els nostres objectius”.

  Pujar