2 d’abril de 2020 2/4/20

Un documental de la UV posa en valor l'impuls donat al Campus d’Ontinyent als últims anys

Un documental de la UV posa en valor l'impuls donat al Campus d’Ontinyent als últims anys - (foto 1)
  • “El Campus d’Ontinyent: Universitat i Territori” repassa l’evolució del Campus i destaca la seua importància com a focus de coneixement i ensenyament a les comarques centrals

MÉS FOTOS
Un documental de la UV posa en valor l'impuls donat al Campus d’Ontinyent als últims anys - (foto 2)

Un important focus de coneixement i ensenyament a les comarques centrals, que ha viscut una important evolució des de la seua creació fa dues dècades fins als últims anys. Així es mostra el Campus d'Ontinyent al documental “El Campus d’Ontinyent: Universitat i Territori”, elaborat per la Universitat de València al si del projecte “Docufòrum” que està duent a terme el taller d’Audiovisuals universitari.

La presentació del documental aquest dijous al Centre Cultural Caixa Ontinyent reunia veïnat, professorat i alumnat dels quatre graus que s'imparteixen al Campus, així com amb les intervencions de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla; el director del Campus, José Cantó; i el responsable de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicent Ortiz.

La producció, d'uns vint minuts de duració, mostra l’oferta i ambient acadèmic a Ontinyent i repassa els orígens del projecte universitari i la seua evolució, que als últims anys ha registrat un fort impuls amb accions com ara l’ampliació de les titulacions, la creació del nou edifici o l’augment de les activitats. Tot a partir d’entrevistes amb la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre; l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell; i testimonis de directius de la UV, professors i alumnes i graduats del Campus.

El documental, que naix amb vocació divulgativa, es posarà ara a disposició del professorat i també de la ciutadania, a través d’un repositori de Àpunt on s’inclouen també altres treballs elaborats al si del projecte “Docufòrum”.

Pujar