21 de setembre de 2020 21/9/20

“Descobrint l'illa del tresor” reprèn el cicle de teatre familiar a Ontinyent

“Descobrint l'illa del tresor” reprèn el cicle de teatre familiar a Ontinyent - (foto 1)

    La representació teatral "Descobrint l'illa del tresor" serà la primera cita del cicle de teatre familiar que l'Ajuntament d'Ontinyent enceta dins de la seua programació cultural per als primers mesos de l'any. Diumenge 20 de gener, a partir de les 18:00h, la Sala Gomis acollirà aquesta producció que permetrà viure aventures al públic assistent a través del protagonista de la història.

    El regidor de Cultura, Àlex Borrell, remarcava com és d'important "transmetre la cultura del teatre i la música a les generacions més menudes, per això des de l'Ajuntament d'Ontinyent hem volgut que tinguen el seu espai com en altres ocasions", manifestava.

    En "Descobrint l'illa del tresor", el públic assistent es veurà transportat a un món de fantasia. Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies gitat al llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, moguts per l'enveja, decideixen entrar a sa casa per a fer-se amb la seua fantàstica col·lecció de medalles just la nit en la que ell no està. Però la seua sorpresa serà enorme en descobrir que el jove continua a la casa. A partir d'eixe moment, Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat.

    Les entrades estan disponibles amb un preu de 6 euros, 5 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, i en taquilla una hora abans de l'obra.

    Pujar