18 de gener de 2021 18/1/21

El 94,6% dels visitants de la Tourist Info afirmen estar molt satisfets amb la ciutat

El 94,6% dels visitants de la Tourist Info  afirmen estar molt satisfets amb la ciutat - (foto 1)
  • L’ICTE renova la “Q” de qualitat a l’Oficina de Turisme ontinyentina, destacant els recursos i el subministre d’informació a visitants

El 94,6% dels turistes que visiten Ontinyent consideren que la ciutat ha satisfet les seues expectatives de manera molt positiva. Així ho ha constatat la Tourist Info d'Ontinyent a través d'una sèrie d'enquestes realitzades als visitants que hi ha rep la ciutat i que han passat per aquesta oficina d'informació turística. D'aquestes enquestes també s'ha extret que la majoria dels turistes han viatjat a Ontinyent atrets per la natura, la cultura i les festes i el descans.

A més, l'Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha renovat, una vegada més, la "Q" de qualitat a la Tourist Info d'Ontinyent. En l'informe que ha elaborat l'ICTE valora amb un 10 la infrastructura, les instal·lacions i l'equipament de l'oficina, les tecnologies de la comunicació de les que fan ús, la prestació de servei i el subministre d'informació a visitants. La "Q" de qualitat és un reconeixement que atorga l'ICTE als establiments turístics que han obtingut o renovat dita marca i que certifica el compliment de la norma que estableix les condicions de qualitat que deuen complir les oficines d'informació turística en el seu procés d'acollida als visitants.

El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, valorava de forma positiva aquesta renovació que reflecteix que "des del Govern Local estem anant pel camí correcte en l'àmbit turístic, com també ho constata l'augment d'Ontinyent com a destí de viatges en grup de procedència internacional o la gran satisfacció dels turistes que visiten la ciutat" declarava.

Pujar