14 de juliol de 2020 14/7/20

David Bisbal encapçala la programació músical “Ontinyent en Concert”

David Bisbal encapçala la programació músical “Ontinyent en Concert” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  David Bisbal encapçala la programació músical “Ontinyent en Concert” - (foto 2)

  David Bisbal encapçala la programació músical “Ontinyent en Concert” per a la “Setmana Gran” de les festes de Moros i Cristians. L'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, acompanyat del President de Festes, José Rafael Sanchis, presentava avui l'oferta completa per a aquests dies, amb la qual el consistori vol arribar a públic de totes les edats.

  Jorge Rodríguez destacava que organitzar concerts amb artistes atractius per al gran públic com David Bisbal “complementa la programació de festes i reforça Ontinyent com a ciutat d'atracció. Comptar amb gires com les d'Alejandro Sanz, Melendi, Amaral, Malú, Pablo Alborán o enguany David Bisbal és tota una garantia de complir amb aquests objectius i atendre a les preferències majoritàries dels nostres veïns i visitants”, manifestava.

  David Bisbal ja va actuar a Ontinyent en 2004, poc després de l'èxit del programa “Operación Triunfo”. Ara, l'artista ja consagrat, arribarà a l'estadi El Clariano el dimarts 23 d'agost a les 23:00 hores per a presentar el seu últim treball “Hijos del Mar”, del com el seu single “Abans que no” ha aconseguit el número 1 en iTunes en 9 països. Les entrades per a aquest concert, que ja ha venut les 1.000 primeres, estan a la venda en www.ticketmaster.es, compralaentrada.com, davidbisbal.com i en les oficines de Caixa Ontinyent. L'obertura de portes tindrà lloc a les 20:00 hores, i a les 21:00 es comptarà amb l'actuació prèvia de grups The Saltitos, finalistes de la passada edició del concurs “Sona la Dipu”, Caravana Sur i Siberia.

  A més del cantant d'Almeria, la programació es completa amb diversos concerts i espectacles més. Així, el dimarts 22 des de les 23:00 hores els grups Seguretat Social i Juárez seran els protagonistes del concert “Ochenteando”; el dimecres els xiquets i xiquetes podran gaudir de l'espectacle de Dani Miquel i els Dt., Em, El meu, Mo, Músics (20:30h), i més tard els adults comptaran amb el xou líric-vocal del grup In vivo (23:00h); l'Orquestra Matrix serà la protagonista del dijous després de la celebració de desfilada dels Alardos, (01:00h); el dissabte serà el torn dels amants de la música dels 90 amb Iván Lane i Remember DJ 90 (00:00h); i finalment l'Orquestra La Tribu tancarà la programació de “Ontinyent en Concert” el diumenge a la 01:00h. Tots aquests espectacles tindran lloc en la Glorieta, i a ells cal afegir el tradicional castell de focs artificials que es dispararà el dissabte 26 en el recinte firal (02:00h).

  El President de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, tenia paraules d'agraïment per a l'Ajuntament d'Ontinyent per l'esforç que realitza per a reforçar la programació de Festes i recordava que el dissabte dia 19 i el dilluns 21 es realitzaran dues rutes teatralitzades sobre la figura de l'autor de les ambaixades, Joaquín José Cervino.

  Pujar