elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell Econòmic i Social valora positivament la liquidació del pressupost i la gestió municipal de la pandèmia

El Consell Econòmic i Social valora positivament la liquidació del pressupost i la gestió municipal de la pandèmia
  • El CES inicia els treballs al voltant de nous projectes d’impuls a l’ocupació i als diferents sectors econòmics

MÉS FOTOS
El Consell Econòmic i Social valora positivament la liquidació del pressupost i la gestió municipal de la pandèmia - (foto 2)

El Consell Econòmic i Social (CES) d’Ontinyent ha valorat positivament la liquidació del pressupost municipal 2020 i la gestió de la pandèmia a nivell local duta a terme pel govern ontinyentí. Així va quedar palès aquest dijous en la que va ser la primera reunió presencial del CES des de la irrupció de la covid-19 i l’entrada en vigor en març de l'any passat del primer decret de l’Estat d'Alarma.

A la reunió, que tenia lloc a l’espai coworking "Soterrani de les Idees", assistien representants dels sectors empresarials de la indústria i la innovació, comerç, serveis, hosteleria o construcció, a més de les centrals sindicals i els grups polítics municipals. En l'ordre del dia, després de la benvinguda i introducció feta pel regidor coordinador de l’àrea de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, es va donar pas a la informació de la liquidació del pressupost municipal de 2020 exposada per la regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix.

Acte seguit es va presentar la proposta de subvencions per a les associacions locals vinculades a la promoció econòmica en 2021; i la proposta d’activitats de les diferents comissions en el present any. En aquest apartat es van iniciar els treballs al voltant de nous projectes d’impuls a l'ocupació i als diferents sectors econòmics, com ara l’adaptació dels polígons a la nova llei d’àrees industrials; campanyes de dinamització del comerç i l'hostaleria; la realització d’accions formatives i informatives sobre els nous sistemes i la innovació al sector de la construcció; o sobre l’impuls a l’ocupació a l’entorn local. Finalment es va obrir un torn de precs i preguntes, i cadascun dels i les assistents van tenir ocasió de valorar la situació econòmica i social actual i de la viscuda en 2020 a la ciutat amb la covid-19.

Pablo Úbeda agraïa les mostres de suport a la gestió municipal duta a terme per fer front en l'àmbit local als successos extraordinaris viscuts a tot el món i els seus efectes, i encoratjava als membres del CES a seguir treballant conjuntament per fer front amb les màximes garanties als reptes del futur en la nova etapa que s'obrirà després del control de la pandèmia.

Pujar