19 de novembre de 2019 19/11/19

La companyia La Tartana exposarà al Centre Cultural Caixa Ontinyent

La companyia La Tartana exposarà al Centre Cultural Caixa Ontinyent - (foto 1)
  • La Mostra Internacional de Titelles inclourà aquesta exposició al voltant dels 40 anys de la companyia

  • Vudú Teatro oferirà dos tallers de construcció d’objectes per a xiquets

A més d’una trentena de representacions la Mostra de Titelles a la Vall d’Albaida, que se celebrarà del 7 al 10 de novembre, oferirà una exposició i dos tallers per a menuts.

D’una banda el Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà una exposició al voltant dels 40 anys de la companyia La Tartana. L’exposició serà un recorregut pels titelles més emblemàtics d’aquest grup i tindrà com a objectiu apropar l’art dels titelles al públic. L’espectador podrà descobrir i moure els titelles únics i originals creats per La Tartana en les seues 4 dècades d’història. En aquesta exposició, dirigida a tots els públics, es trobaran també autòmats que al ritme de la música traslladaran als assistents a diferents escenes. L’exposició, que serà gratuïta, estarà oberta dijous i divendres de 18:00 a 21:00 hores i dissabte i diumenge de 12:00 a 14:00 i de 18:00 a 21:00 hores.

Quant als tallers, la companyia Vudú Teatro, que també participarà en la MIT amb l’obra “L’Odisea”, oferirà dos tallers de construcció d’objectes per a famílies. El taller tindrà com a base el paper “craft”, un material ple de possibilitats i capaç d’adaptar-se a diverses funcions, tècniques i edats. El primer d’aquests tallers serà el dijous a les 17:00 hores en la Biblioteca Municipal de l’Olleria, i el segon el divendres a les 18:30 hores a la biblioteca de Fontanars dels Alforins.

Finalment, cal destacar que la MIT  és l’ocasió perfecta per visitar el Museu de Titelles d’Albaida. L’horari d’obertura durant la Mostra serà dijous i divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores, i dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00 hores.

La programació al detall es podrà consultar a la web de la MIT i a la de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

ocultar
La companyia La Tartana exposarà al Centre Cultural Caixa Ontinyent
Pujar