6 de juliol de 2020 6/7/20

CaixaBank i la Obra Social “la Caixa” destinan 25.000€ per als afectats per la DANA d’Ontinyent

CaixaBank i la Obra Social “la Caixa” destinan 25.000€ per als afectats per la DANA d’Ontinyent - (foto 1)
  • Jorge Rodríguez agraeix aquesta donació “que ajudarà a les famílies afectades a recuperar la normalitat”

CaixaBank i la Obra Social “la Caixa” donen 25.000€ a l’Ajuntament d’Ontinyent per ajudar a les persones afectades per la DANA del passat 12,13,14 i 15 de setembre.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es reunia aquest divendres amb la Directora d’Àrea de Negoci d’Ontinyent, Pepa Satorres, i el Director de l’Oficina 1473 a l’Avinguda Daniel Gil, Raúl Gisbert, per fer efectiva la donació, encaminada a pal·liar la greu situació econòmica que viuen algunes famílies derivada de les inundacions del mes de setembre.

En aquest sentit, l’alcalde manifestava el seu agraïment cap a CaixaBank i la Obra Social “la Caixa” perquè “aquest conveni ajudarà a les famílies afectades recuperar la normalitat perduda i millorar les seues condicions de vida”, explicava.

Aquesta ajuda permetrà a l’Ajuntament realitzar un estudi de la situació socio-familiar i econòmica de les persones afectades, així com detectar a les persones i famílies que no disposen dels mitjans per afrontar les despeses derivades de la reposició dels seus efectes personals a les seues vivendes que inclou desperfectes en teulades, humitats en parets, electrodomèstics, així com roba o mobiliari.

Cal recordar que el passat 12 de setembre la ciutat va registrar en prop de 6 hores més de 400 litres d’aigua i va obligar a desallotjar al veïnat de la Cantereria com a conseqüència del desbordament del riu Clariano convertint-se en la pitjor tempesta registrada a la ciutat.

Pujar