elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pep "Botifarra" comptarà amb un cor de 54 xiquets al seu concert de nadales a Ontinyent

Pep "Botifarra" comptarà amb un cor de 54 xiquets al seu concert de nadales a Ontinyent - (foto 1)

    Pep Gimeno "Botifarra" torna a Ontinyent de la mà de l'Ajuntament d'Ontinyent amb "Ja ve Nadal!", un concert nadalenc en el qual estarà acompanyat per un cor compost de 54 xiquetes i xiquets del col·legi Pureza de María. El pròxim dilluns dia 18, el Teatre Echegaray acollirà aquest concert, inclòs en el programa "Majors Actius", en el qual el músic interpretarà algunes de les nadales que ha estat recollint durant tots els anys dedicats a investigar el patrimoni musical de la nostra cultura tradicional.

    La regidora coordinadora de l'àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, aclaria que "encara que l'actuació està inclosa en el programa 'Majors Actius' es tracta d'una activitat intergeneracional a la qual pot acudir persones de qualsevol edat i gaudir amb la família i els amics d'aquest artista, tot un símbol de la recuperació de la música popular valenciana".

    El concert serà a les 18:30 hores i tindrà un preu de 2 euros per als adults, amb entrada gratuïta per als menors. Les últimes localitats a la venda es poden adquirir al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament o en taquilla el mateix dia de l'espectacle.

    Pujar