21 de setembre de 2020 21/9/20

Barceló: “Transfomarem l’actual hospital d’Ontinyent en un centre per malalts crònics”

Barceló: “Transfomarem l’actual hospital d’Ontinyent en un centre per malalts crònics” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Barceló: “Transfomarem l’actual hospital d’Ontinyent en un centre per malalts crònics” - (foto 2)
  Barceló: “Transfomarem l’actual hospital d’Ontinyent en un centre per malalts crònics” - (foto 3)
  Barceló: “Transfomarem l’actual hospital d’Ontinyent en un centre per malalts crònics” - (foto 4)

  La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va assumir la proposta que el PSPV-PSOE d’Ontinyent va fer pública durant la presentació del programa electoral dels socialistes per a Ontinyent.

  Va ser la pròpia candidata, Margarita Llaudes, la que va anunciar el projecte. La proposta electoral dels socialistes d’Ontinyent preveu que, quan estiga en funcionament el nou hospital per a Ontinyent i la Vall d’Albaida, l’actual recinte sanitari es convertisca en un centre per a malalts crònics.

  “Faig meua la vostra proposta” es va comprometre Barceló durant el discurs que va tancar l’acte. La responsable de la sanitat pública valenciana destacà que “és necessari un centre per  malalts crònics perquè el més pròxim està a Dénia i la ubicació d’Ontinyent és perfecta perquè puguen ser ateses aquest tipus de patologies”. Per a la consellera “ serà una bona manera d’aprofitar les actuals instal·lacions sanitàries i dotar a Ontinyent d’un altre servei públic”.

  Les obres del nou centre hospitalari han començat ja. La inversió prevista pel Govern presidit per Ximo Puig és de més de 30 milions d’euros.

  Torró: “Les eleccions municipals no són un referèndum”

  L’agrupació local d’Ontinyent vol manifestar la seua satisfacció per la resposta del socialisme i la societat d’Ontinyent a l’acte de presentació de la candidatura municipal. La secretària general, Rebeca  Torró, ha manifestat que “és un orgull contemplar com el saló d’actes de la Mancomunitat es va quedar menut”.

  La vicepresidenta de la Diputació ha volgut destacar que “açò demostra que en les eleccions del pròxim diumenge triem un equip i un programa electoral per a governar la ciutat. Diumenge, no fem cap referèndum sobre una persona. Els ciutadans apostarem pel futur d’Ontinyent i aquest serà millor si escollim l’opció que governa a la Diputació, Generalitat i Espanya” ha manifestat.

  Pujar