21 de gener de 2021 21/1/21

AITEX es reincorpora al patronat de la Fundació Museu del Textil de la Comunitat Valenciana

AITEX es reincorpora al patronat de la Fundació Museu del Textil de la Comunitat Valenciana - (foto 1)
  • El Director General de l’entitat, Vicente Blanes, pren possessió com a membre del patronat i mostra la voluntat de l’entitat de col·laborar en l’impuls al futur museu autonòmic d’Ontinyent

L'Associació d’Investigació de la Indústria Textil, AITEX, s’ha reincorporat oficialment al patronat de la Fundació Museu del Textil de la Comunitat Valenciana. A l’última reunió del patronat de la Fundació, el Director General d’AITEX, Vicente Blanes, prenia possessió com a membre del Consell d’Administració de la mateixa. L’Associació torna així a formar part de la Fundació, que havia abandonat anys arrere, quan el futur de la mateixa estava en l'aire.

Vicente Blanes ja havia mostrat la seua satisfacció per formar part del patronat en representació d’AITEX, mostrant la voluntat de l'entitat "de col·laborar en l’impuls al Museu i aportar una visió tècnica tant dels actius que hi haurà al museu com a tot allò que la junta del patronat considere que què podem aportar valor com a Institut Tecnològic del sector a la Comunitat Valenciana", manifestava.

 

Pujar