22 de setembre de 2020 22/9/20

Ondara, Petrer, Genovés i Càrcer seus de les semifinals dels JECV raspall

Ondara, Petrer, Genovés i Càrcer seus de les semifinals dels JECV raspall - (foto 1)

    Els XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall de rendiment tenen aquest cap de setmana les semifinals dels provincials. A Alacant, es disputaran demà dissabte 6 de maig, a partir de les 9 hores les semifinals en els trinquets de Petrer i Ondara. Jugaran 20 equips i 12 escoles de la província: Orba, Pedreguer, Agost, Ondara, Altea, Beniarbeig-Verger, Benissa, Sella, El Campello, Petrer, Xábia, i Muro Alcoi. Les escoles amb més representació en aquesta segona fase són, Ondara i Orba, amb quatre equips respectivament i Beniarbeig-Verger, amb tres equips.

    A València, es disputaran el diumenge 7 de maig, a partir de les 9 hores les semifinals en els trinquets de Genovés i Càrcer. Jugaran 20 equips i 8 escoles de les províncies: Oliva, Genovés, Piles, Moixent, Alcàntera-Càrcer, Xilxes, Xeraco, Bellreguard i València-IES Font San Lluís. Les escoles amb més representants en aquesta segona fase són: el Genovés, amb set equips i Alcàntera-Càrcer, amb quatre equips.

    Destaquen les escoles de Muro d'Alcoi i Xilxes, sorpreses en els provincials. L'escola de Muro es va consolidant entre els millors de la província, amb molt bones actuacions de tots els seus equips i especialment, l´equip juvenil. L'equip de la província de Castelló juga la competició de rendiment a València al ser l'únic equip que disputa aquesta competició de nivell.

    Les finals provincials es jugaren el cap de setmana del 13 i 14 de maig, en les dos províncies. En la competició d'iniciació la segona fase començara de nou a partir del cap de setmana vinent.

    Pujar