27 de novembre de 2020 27/11/20

Ximo Huguet facilitarà el servei d'infermeria als centres escolars

Ximo Huguet facilitarà el servei d'infermeria als centres escolars - (foto 1)

    Ximo Huguet, el candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat que facilitarà el servei d'infermeria als centres escolars en la seva voluntat per continuar atenent les necessitats de la comunitat educativa garantint la cura sanitària dels xiquets i xiquetes.

    ‘Treballarem per incorporar aquest servei en els col·legis, ja que és una demanda que ens han traslladat tant les famílies com el cos de mestres i volem que els escolars estiguen atesos per un professional davant qualsevol problema de salut en el recinte educatiu. És una mesura que proporcionarà tranquil·litat i seguretat a tots i totes’, ha explicat Huguet.

    Així mateix, el programa de govern inclou una àmplia bateria de propostes orientades a incrementar la qualitat educativa. ‘Donarem un salt qualitatiu molt important amb el Pla Edificant, que transformarà la Secció de l'IES Serra d’Espadà en un institut independent i millorarà les instal·lacions d'altres 5 centres públics, i continuarem apostant per la conciliació sol·licitant més aules de 2 anys’, ha afegit l'alcaldable socialista. 

    La posada en marxa dels camins escolars segurs, la creació d'un Pla Municipal per a l'èxit escolar, la inclusió d'ajudes per a les famílies monoparentals o en risc d'exclusió, el desenvolupament de programes educatius per a majors de 16 anys o la creació del Consell de la Infància són unes altres de les mesures abordades en el full de ruta socialista per als pròxims 4 anys.

    Pujar