20 de setembre de 2020 20/9/20

Ximo Huguet dotarà el centre històric de vivendes socials per a col.lectius en risc d’exclusió social

Ximo Huguet dotarà el centre històric de vivendes socials per a col.lectius en risc d’exclusió social - (foto 1)

  Ximo Huguet, el candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat que dotarà el centre històric d'habitatges socials per a col·lectius en risc d'exclusió social amb la finalitat de continuar regenerant els edificis més deteriorats d'aquest entorn urbà i, alhora, garantir l'accés a l'habitatge. 

  ‘Aquest projecte dels Fons Feder transformarà Onda en una ciutat més inclusiva i aportarà una solució a la necessitat de generar una bossa d'habitatges socials per a oferir als col·lectius més desfavorits. Es tracta de facilitar un immoble a aquelles persones que per la seva situació personal o laboral no poden accedir a un habitatge’, ha explicat Huguet. 

  Així mateix, aquesta iniciativa atén la necessitat de reduir i posar en valor els immobles buits del centre històric seguint criteris innovadors de sostenibilitat i eficiència energètica.

  ‘Aquestos habitatges no només ens permeten complir amb una fi social necessària i lluitar contra la pobresa, sinó que segueixen en la línia de treball de rehabilitació del centre històric que estem impulsant amb el Pla ARRU. En els pròxims 4 anys continuarem apostant per recuperar aquestos edificis per a revitalitzar el centre històric i reactivar el sector comercial en aquest punt’, ha indicat el candidat.

  En aquest sentit, el programa de govern socialista també contempla ajudes fiscals per a l'obertura de comerços en el centre històric, a més de noves inversions per a la rehabilitació d'aquesta zona de la mà del Pla ARRUR de la Generalitat Valenciana.

  Pujar