elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ximo Huguet anuncia la creació dels camins escolars segurs

Ximo Huguet anuncia la creació dels camins escolars segurs

  Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l'alcaldia pel PSPV-PSOE d'Onda, ha avançat la implantació dels camins escolars segurs, una de les propostes que el programa de govern socialista inclou en l'àmbit educatiu per a fer d'Onda una ciutat amb un entorn urbà més segur i adaptat a la infància.

  ‘Volem una Onda més habitable en la qual els xiquets i xiquetes guanyen en seguretat i en autonomia, i per a això posarem en marxa itineraris escolars segurs amb una bateria de mesures que pretenen facilitar els desplaçaments entre els centres educatius i els domicilis’, ha explicat l'alcaldable.

  Aquest compromís de Ximo Huguet atén la petició de les AMPES de la localitat, que en diferents reunions han posat sobre la taula la necessitat de buscar una solució a la sensació de perill associada a l'intens trànsit rodat en algunes zones escolars o als parcs.

  ‘Creiem que la mobilitat infantil ha de ser tractada d'una manera diferenciada, perquè estem parlant de la seguretat dels xiquets i xiquetes. La tranquil·litat de les famílies, la mobilitat sostenible i una millor convivència entre vianants i conductors en els espais públics seran alguns dels beneficis directes d'aquesta acció’, ha afegit el candidat socialista.

   

   

  Pujar