elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les xarxes socials de l'Ajuntament d'Onda es consoliden com a vies de comunicación

Les xarxes socials de l'Ajuntament d'Onda es consoliden com a vies de comunicación
  MÉS FOTOS
  Les xarxes socials de l'Ajuntament d'Onda es consoliden com a vies de comunicación - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda aposta per informar a la ciutadania també a través de les xarxes socials amb l'objectiu que els onders coneguen en tot moment el que passa en la seua localitat. En l'últim any, al voltant de 2.000 persones han començat a seguir la pàgina de Facebook de l'Ajuntament i continua creixent, igual que ocorre amb el perfil de Tourist Info Onda. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “gràcies a les xarxes socials arribem a un nombre més gran de persones, de forma més directa i ràpida, per a informar del que està passant en la ciutat” i afig que “volem seguir augmentant la transparència cap a la ciutadania, per açò apostem pels beneficis que aporten aquest tipus de comunicació digital”.

  La fanpage de Facebook de l'Ajuntament ha aconseguit arribar a 20.480 usuaris només en el mes de juny. En ella es comunica sobre les accions que s'estan duent a terme en el municipi, esdeveniments culturals, vídeos informatius, entre uns altres. Torurist Info Onda ha duplicat el nombre de seguidors en un any, en les diferents xarxes socials, Facebook, Twitter i Instagram. Ximo Huguet explica que “aquests bons resultats ajuden a donar a conèixer Onda i fer créixer el turisme de la localitat, demostrant que estem en un enclavament envejable i amb història, perquè comptem amb molts recursos per a ser una ciutat turística en la qual passar més d'un dia”.

  L'alcalde assegura que “aquestes vies de comunicació se sumen a les tradicionals que ja existeixen per a comunicar-se, encara així, volem seguir innovant en noves formes de comunicar-se amb la ciutadania adaptant-nos a les eines que disposem en l'actualitat”, a més, anima al fet que “més persones utilitzen aquests canals, perquè estaran informades de primera mà de tot el que succeeix”.

  Pujar