elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Carmina Ballester: “Onda completa la seua oferta turística 360 amb la gastronomia”

Carmina Ballester: “Onda completa la seua oferta turística 360 amb la gastronomia”
Carmina Ballester: “Onda completa la seua oferta turística 360 amb la gastronomia”
  • L'alcaldessa de la ciutat presenta la marca gastroturística del Pastís d’Onda centenari

Onda posseeix molts atractius turistics, com el seu patrimoni, naturalesa i cultura. Ara, a més, la ciutat vol donar a conèixer la seua gastronomia i ho ha fet amb la presentació en societat de la seua Pastís d’Onda en la Fira Internacional del Turisme (Fitur).

“Volem completar la nostra experiència turística 360 graus amb una oferta gastronòmica específica”, explica l'alcaldessa del municipi, Carmina Ballester, que destaca la “elaboració centenària i artesanal” del pastís, la nova marca gastroturística del municipi castellonenc.

Així, Onda cerca completar enguany una oferta turística amb moltes cares, començant per la patrimonial, amb “una monumentalitat increïble” que té el seu Castell de les 300 torres com a vaixell almirall i que sumarà prompte la Torre de la Presó com a nou atractiu.

A més, Carmina ha destacat la part museística, amb el Museu de la Ceràmica o el de Ciències Naturals o el turisme actiu i familiar que es pot desenvolupar des de la Serra d'Espadà fins als esports aquàtics en el pantà del Sitjar.

Sense oblidar les seues festes, amb gran pes taurí i cultural o l'agenda musical del municipi, que arrossega a primeres figures com Alejandro Sanz, Pablo López, Camela, El Arrebato o Marea.

Pujar