17 d’octubre de 2019 17/10/19

Vicent Bou assumirà Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda

Vicent Bou assumirà Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda - (foto 1)
  • El representant de Noves Generacions serà el responsable d'impulsar accions a favor dels joves de la localitat

La futura alcaldessa del PP a Onda, Carmina Ballester, ha anunciat que Vicent Bou serà el responsable de Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda. El nou regidor forma part de Noves Generacions, és graduat en Dret i serà la primera vegada que assumeix responsabilitats de gestió.

El regidor del PP assumeix aquestes àrees amb la il·lusió de treballar i formar part de l'equip per a millorar Onda. Vicent Bou ha explicat avui que “des del PP impulsarem polítiques que millorin la qualitat de vida dels joves d'Onda i, a més, desenvoluparem accions concretes enfocades en la Innovació en la localitat”.

Bou assumirà la gestió del Casal Jove, que vol que torni a ser en un referent per als joves del municipi “i oferir un oci responsable a més d'accions formatives”.

El responsable popular adverteix que “a més volem millorar els espais perquè els estudiants puguin estudiar en les millors condicions”. Al mateix temps, “s'impulsaran una línia d'accions per a reforçar la innovació i el desenvolupament de les noves tecnologies en la localitat”.

ocultar
Vicent Bou assumirà Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda
Pujar