29 de setembre de 2020 29/9/20

PP: “Els veïns critiquen el tall de tràfic en els accessos a Beniparrell sense previ avís”

PP: “Els veïns critiquen el tall de tràfic en els accessos a Beniparrell sense previ avís” - (foto 1)

  Els veïns d'Onda critiquen el tall de tràfic en els accessos a Beniparrel sense previ avís. Els governants del cuatripartito han iniciat obres sense avisar als afectats, impedint l'accés per tràfic a aquesta zona de la ciutat el que ha generat molèsties als residents en aquesta zona que tal com han explicat en l'Oficina d'Atenció Ciutadana del PP “de un dia a un altre s'han trobat amb que es no es pot accedir a aquesta zona sense que ningú els haja avisat”.

  Tal com ha explicat la portaveu adjunta del PP a Onda, Elena Albalat, “és evident que tota obra i millora genera molèsties” però “aixó no lleva que s'avise amb antelació als afectats de forma clara perquè puguen optar per altres alternatives mentre duren les obres”.

  Per a Albalat “és obvi que no els importen en absolut els veïns d'aquesta zona d'Onda posat que va ser el PP en la passada legislatura qui, per primera vegada en la història, va reunir als veïns d'aquesta àrea i va acordar millores per a tots els anys a Beniparrell”.

  En aquest sentit, l'edil ha explicat que “en la passada legislatura, cada vegada que s'anava a actuar en una zona concreta s'avisava per carta a tots els usuaris, així com a través de totes les eines que hi havia però tot açò ara ens i fa ja que es governa d'esquena a la ciutadania”.

  Davant la falta de resposta de l'Ajuntament, ja són molts els casos que l'Oficina Ciutadana del PP ha aconseguit resoldre. Per exemple, el perill que suposava un solar abandonat en la calle Canonge Villar i que després de ser denunciat en l'oficina popular, es va adequar. O, per exemple, el lamentable estat d'abandó que presentava el Toll d'Ascla que després de la indignació dels ondenses davant el maltractament a aquest aiguamoll protegit, va ser netejat pel PSOE.

  L'horari de l'oficina ciutadana, que se situa en la pròpia seu del PP d'Onda en l'avinguda País Valencià és els dilluns de 19.00 a 21.00 i els dijous d'11.00 a 13.00 hores.

  A més de l'oficina, el PP té un correu electrònic propuestas@popularesonda.com. Així mateix, el PP té habilitat el servei de Whatsapp al número 615144441 i una pàgina de Facebook titulada Atenció Ciutadana PP Onda.

  Pujar