elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FIRA D'ONDA 2021

Rozalén i Hombres G, plats forts musicals de la Fira d’Onda 2021

Ondenses i visitants gaudeixen dels espectacles musicals de Fira d'Onda. Imatge d'arxiu
Ondenses i visitants gaudeixen dels espectacles musicals de Fira d'Onda. Imatge d'arxiu
  • Els bous al carrer tornen amb bous de Miura, Partit Resina, Fills de Celestino Cuadri i Daniel Ramos

Onda ha iniciat el compte arrere per a la tan esperada Fira d’Onda, una edició de les festes més populars que es recupera després del descans obligat per la pandèmia.

De moment, l'Ajuntament està ultimant els preparatius i ja han avançat que un dispositiu de 400 serveis policials, amb 26 efectius policials, vetlaran per la seguretat ciutadana i el comportament cívic d'ondenses i visitants.

A més, la Unitat de Dron també s'activarà per a vigilar els actes més massius. Enguany, com a novetat, i amb la finalitat de garantir el compliment de les normes sanitàries, s'incorpora un controlador covid durant la celebració de festejos taurins.

Així mateix, en aquesta edició encara en pandèmia, Onda no celebrarà la cridà, la cercavila de penyes ni la desfilada de disfresses.

Actuacions musicals

Fira d’Onda comptarà entre els seus plats forts amb les actuacions de Rozalén i Hombres G, però també de Boikot, Seguretat Social, Spanish Brass i Cristina Ramos.

Així, els concerts programats són els següents:

  • Rozalén. Dissabte 23 d'octubre a les 22.30 hores en el Recinte Multiusos.
  • SAMVO Cristina Ramos. Diumenge 24 d'octubre a les 23 hores en el Recinte Multiusos.
  • Hombres G. Divendres 29 d'octubre a les 23.00 hores en el Recinte Multiusos.
  • Boikot. Dissabte 30 d'octubre a les 22.00 hores en el Recinte Multiusos.
  • UMSCO amb Spanish Brass. Diumenge 31 a les 18.00 hores en el Teatre Mònaco.
  • Big band amb Seguretat Social. Diumenge 31 a les 23.00 hores en el Recinte Multiusos.

Bous al carrer

Encara que falta per revelar-se el programa de festes, l'Ajuntament d'Onda ha confirmat que els bous al carrer comptaran amb caps de bestiar de ramaderies de renom nacional com són Miura i Partit Resina, i Fills de Celestino Cuadri i la ramaderia castellonenca Daniel Ramos per als dos tancaments de bous salvatges.

Horari casals

Com ja s'ha informat, els casals podran tindre els mateixos horaris d'obertura que en anys anteriors. Els dos divendres i dissabtes i el primer diumenge podran estar oberts fins a les 4 hores de la matinada mentre que la resta de dies fins a les 2 hores de la matinada.

Com ja es va fer en 2019, l'Ajuntament habilitarà urinaris en diferents parts de la ciutat, per la qual cosa la Policia Local sancionarà a tots aquells que incomplisquen la normativa municipal.

 

Pujar