elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags arriben a Onda en una vesprada màgica

Els Reis Mags arriben a Onda en una vesprada màgica
  • Des de la balconada de l'Ajuntament, i després de recórrer els carrers d'Onda, els Reis Mags han saludat a tots els nens que els esperaven il·lusionats

MÉS FOTOS
Els Reis Mags arriben a Onda en una vesprada màgica - (foto 2)
Els Reis Mags arriben a Onda en una vesprada màgica - (foto 3)
Els Reis Mags arriben a Onda en una vesprada màgica - (foto 4)

Els Reis Mags han visitat aquesta vesprada Onda acompanyats dels seus patges i ajudants. En una cavalcada que centenars de onders esperaven amb il·lusió, han recorregut els principals carrers del centre fins a arribar al Pla, on han pujat a la balconada de l'Ajuntament a saludar a tots els xiquets.

Sobre les 17.00 hores les seves majestats començaven la seva ruta per la ciutat. Després de ser rebuts per l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, i la reina infantil de la Fira 2017, Rocío Vilar, han visitat la residència de majors, on han deixat els primers regals, per després dirigir-se a Artesa.

A les 19.00 hores, la comitiva sortia des del Teatre Mònaco en una desfilada de carrosses on han participat més de 200 xiquets de diferents centres educatius de la ciutat, i on s'han repartit 2.000 kg de caramels i regals.

Els ciutadans han pogut gaudir de personatges de 'El rey león' de la companyia Anímic Teatre, que ha amenitzat la cavalcada durant el recorregut pels carrers Cervantes, Ecce Homo, El Pla, Calatrava, Raval de Sant Josep, Sant Roque, Sant Miquel, fins a arribar a l'Ajuntament, on han realitzat l'ofrena, deixant l'or, l'encens i la mirra entre l'alegria de la música interpretada pels Dolçainers. La banda de música, al costat de personatges infantils també ha acompanyat a la comitiva.

Des de la balconada de l'Ajuntament els Reis Mags s'han acomiadat dels veïns de la ciutat que els esperaven a la plaça del Pla, cantant el tradicional 'Tirorí, tirorí', concloent una tarda màgica que segur continuarà aquesta nit quan els Mags d'Orient reparteixin els regals en totes les cases d'Onda.

Pujar