elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El reconegut actor Fernando Cayo porta fins a Onda la seua obra ‘Per Tots els Déus’

El reconegut actor Fernando Cayo porta fins a Onda la seua obra ‘Per Tots els Déus’
  • En el cicle ‘Hivern de Teatre’ també actuaran Lolita Flores, Luis Mottola, Cayetana Guillén Corb, Ayou L'Hilali i Antonia Sant Joan

El reconegut actor, Fernando Cayo, actuarà aquest divendres 30 d'abril, a les 19.30 h, en el Teatre Mònaco d'Onda amb la seua obra ‘Per Tots els Déus’, emmarcat en el cicle ‘Hivern de Teatre’ que ha posat en marxa la regidoria de Cultura d'Onda amb l'objectiu d'acostar obres i artistes de primer nivell fins al municipi.

Així, els ondencs i visitants podran gaudir d'una obra en la qual Cayo realitza un recorregut hilarant i crític per la mitologia grega, arribant a comparar-la amb el món actual. ‘Per Tots els Déus’ realitza un viatge continu ple de paral·lelismes entre els comportaments quotidians i la mitologia antiga de Grècia. De manera que el Teatre Mònaco d'Onda es convertirà en un espai d'humor i reflexió en el qual els espectadors podran acompanyar a l'actor en aquest recorregut.

Entrades disponibles

Les persones interessades a gaudir d'aquesta obra poden adquirir les seues entrades de manera telemàtica en entrades.onda.es per un preu de 5 euros per a empadronats i 7 per a no empadronats.

Hivern de Teatre

Fernando Cayo no serà l'únic artista reconegut del panorama nacional que es pujarà, durant aquest any, a l'escenari del Teatre Mònaco. En el cicle ‘Hivern de Teatre’ també actuaran Lolita Flores, Luis Mottola, Cayetana Guillén Corb, Ayou L'Hilali i Antonia Sant Joan.

Pujar