1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP reclama mantenir la gestió a Onda i una transició en favor dels interessos dels onders

El PP reclama mantenir la gestió a Onda i una transició en favor dels interessos dels onders - (foto 1)

  El Partit Popular d'Onda ha reclamat avui a l'actual equip de govern que es mantingui la gestió a Onda fins que es constitueixi la nova corporació municipal. Tal com ha explicat avui la portaveu del PP, Elena Albalat, “la gestió no pot parar-se, independentment dels resultats electorals” ja que “hi ha subvencions, programes en marxa, ajudes i accions que no poden parar-se”.

  La futura alcaldessa ha demanat “altitud de mires i, sobretot, responsabilitat amb els votants” i que es prioritzin els interessos generals dels veïns d'Onda, per sobre de qüestions partidistes.

  Cal recordar que en la passada legislatura, després de les eleccions de 2015, Carmina Ballester, com a portaveu del PP, va iniciar una ronda de contactes amb tots els grups en ser la força més votada i, sobretot, per dur a terme una transició ordenada. Una ronda de contactes a la qual el PSOE no va voler acudir.

  Albalat ha assegurat que “des del PP volem mostrar un respecte absolut als onders i hem d'apostar pels interessi generals del municipi, independentment de qui governi i a qui hagin votat els veïns”.

  Cal recordar que fins a finals de juny l'equip de govern de Carmina Ballester no tindrà competències pel que l'actual equip de govern és qui ha de mantenir la gestió i optar per una transició ordenada en benefici d'Onda.

  Pujar