elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El recinte taurí d'Onda va prenent forma

El recinte taurí d'Onda va prenent forma
  MÉS FOTOS
  El recinte taurí d'Onda va prenent forma - (foto 2)
  El recinte taurí d'Onda va prenent forma - (foto 3)

  Aquesta vesprada, a partir de les 19 hores, els onders han començat a muntar els primers cadafals, tant en el Raval de Sant Josep com en el Pla. Demà dimarts serà el torn dels ubicats en els carrers San Roque i La Safona, mentre que el dimecres es muntaran els calaixos i es corregiran alguns defectes segons indiquen el personal tècnic.

  En total, es muntaran 209 d'aquestes infraestructures per a albergar els distints esdeveniments taurins que s'han programat. El primer dels actes es realitzarà aquest dissabte amb el tancament i destancament de 6 bous braus de la ramaderia de Fernando Machancoses. A la vesprada, s'exhibiran, entre altres, dos bous més de la ramaderia de Torrestrella.

  El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Onda, Asensio Blaya, ha destacat que ?el muntatge dels cadafals dóna el tret d'eixida a la Fira i, en particular, als actes taurins. Enguany hem organitzat 3 tancaments de bous braus, així que esperem que veïns i visitants gaudisquen de la setmana taurina, així com de la variada programació que hem preparat?.

  Pujar