21 de gener de 2021 21/1/21

PSPV - PSOE: "L'alcaldessa d’Onda nega al grup socialista l’accés a la informació sobre la contractació d’infermeres i la licitació del nou IES"

PSPV - PSOE: "L'alcaldessa d’Onda nega al grup socialista l’accés a la informació sobre la contractació d’infermeres i la licitació del nou IES" - (foto 1)
  • El grup municipal socialista acusa Ballester de “no saber ser un govern trans-parent"

La regidora Silvia Cerda acusa l'alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, de negar-se a facilitar la informació sol·licitada “fa mesos” amb relació a la contractació de les infermeres escolars i la licitació del nou IES.

La regidora explica que al mes d’octubre de 2019 es va demanar accés a l’expedient d’assistència en matèria de salut, el que ha de veure amb la contractació de les infermeres escolars però, “al mes de gener de 2020, tres mesos després, encara no ens han donat accés per a veure'l”. Des del grup socialista es pregunte si l’alcaldessa i el seu equip de govern “oculten alguna cosa”, i si no és així, “no entenem per què tres mesos després d’haver-ho demanat encara no ens han donat accés a l’expedient”.

Però esta no és l'única informació que no es facilita. Al plenari del mes d’agost la regidora d’Educació, Estela Badenes, va afirmar que ja s’havia licitat el projecte del nou l’IES (actual Secció) “però eixa licitació no apareix a la plataforma de contractació del Ministeri d’Hisenda, per el que al plenari de desembre li vam demanar a l’alcaldessa que ens el facilitaren o ens digueren on el podem trobar, i un mes després tampoc tenim resposta”.

“També li vam demanar que ens facilitara la llicència d’obres a Iberdrola de les obres superposades amb el Pla 135-2 de la Diputació en octubre, però estem en 2020 i tampoc ens l’han ensenyada”, afirma la regidora socialista Silvia Cerdà.

És per això que els socialistes d’Onda acusen l'alcaldessa del PP Carmina Ballester de “no saber què és ser un govern transparent i contestar a les preguntes de l’oposició”. “Estem davant un equip de govern i una alcaldessa que no responen a les preguntes del Grup Municipal Socialista ni tampoc donen accés als expedients als quals com a regidors tenim dret. Eixa és l’actitud de l’alcaldessa, amagar informació a l’oposició i per tant a la ciutadania d’Onda”, conclouen.

Pujar