elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Onda vota en contra d’un pressupost que no inclou les demandes veïnals i retarda inversions en la ciutat

El PSPV-PSOE d’Onda vota en contra d’un pressupost que no inclou les demandes veïnals i retarda inversions en la ciutat
  • La regidora socialista, Silvia Cerdà, recrimina que fins ara no s’ha executat el que s’havia pressupostat altres anys i no es demanen noves subvencions que milloren infraestructures

El PSPV-PSOE d’Onda ha votat en contra del pressupost de 2022 presentat pel Partit Popular que no inclou les demandes de la ciutadania i retarda inversions en la ciutat. La regidora socialista, Silvia Cerdà, valora els comptes municipals com “una repetició dels dos anteriors, en els que endarrereixen inversions importants per a Onda i les demandes de les veïnes i veïns com són la remodelació de la plaça Espanya o els carrers Sant Pere i Burriana. A més a més, de l’anterior pressupost han executat poc, com per exemple en la millora de barris només han destinat 65.000 euros dels 400.000 pressupostats, és a dir, del que diuen que faran tampoc ho complixen”.

“L’alcaldessa, Carmina Ballester, afirma que este pressupost és fruit del consens, però la realitat és que només han inclòs una de les nostres propostes que ja estava per a executar en 2021, el pump track. Cap de les peticions de la ciutadania estan incloses, però tampoc el que se’n van comprometre. Per tant, la població no vorà la biblioteca del carrer Sicilia, el sostre en la pista exterior del pavelló Vila d’Onda, la ronda nord, els camps esportius del Carmé, el mamògraf o les infermeres. Res d’açò ho vorem en 2022” explica Cerdà.

El partit socialista demana que l’equip del govern del PP treballe per a aconseguir nous ingressos per a Onda. Durant estos dos anys les principals inversions han sigut dels fons FEDER, el pla Edificant, la millora dels polígons finançats un 84% per la Generalitat Valenciana i l’ARRUR, tots ells aconseguits en l’anterior legislatura. “Un exemple és que asseguren que restauraran el retaule del Salvador amb diners propis quan ho poden fer amb el pla 135 o dels fons de cooperació de la Diputació de Castelló, perquè no els coste res als onders, però cap de les dos coses i ja portem dos anys escoltant la seua promesa i cap fet, i així en tot”, conclou la regidora.

Pujar