19 de novembre de 2019 19/11/19

El PSPV-PSOE d’Onda presenta la campanya ‘Jo participe’ per tal que la ciutadania puga opinar sobre els pressupostos municipals

El PSPV-PSOE d’Onda presenta la campanya ‘Jo participe’ per tal que la ciutadania puga opinar sobre els pressupostos municipals - (foto 1)
  • Ximo Huguet, portaveu socialista a la localitat, explica que “volem que les nostres veïnes i veïns puguen aportar suggeriments als comptes locals i per això hem obert la nostra pàgina web, ja que el consistori no ho ha fet”

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE d’Onda presenta la campanya ‘Jo participe’ per tal que la ciutadania puga opinar sobre els pressupostos municipals - (foto 2)

El PSPV-PSOE d’Onda ha iniciat una campanya que s’anomena ‘Jo participe’ per tal de conèixer les idees i suggeriments de la ciutadania per als pressupostos municipals del 2020. El portaveu del Grup Municipal Socialista, Ximo Huguet, ha explicat que “anem a obrir un enllaç a la nostra web per tal de que la gent d’Onda puga tindre veu en els comptes locals. A més, ens comprometem a traslladar les propostes a l’equip de govern municipal, ja que han decidit finalitzar amb la campanya de pressupostos participatius que vam engegar els socialistes la passada legislatura”. L’enllaç ja accessible és https://www.socialistesonda.org/joparticipe2020

“La ciutadania ha de formar part activa de la política municipal i de les decisions que se prenen a l’Ajuntament, ja que es tracta de l’administració més propera. El PSPV-PSOE és part activa de la societat i vol comptar amb l’opinió dels onders per tal de traslladar-la a la presa de decisions. Anem a facilitar que la qualitat de vida a la nostra ciutat millore i per a això la gent sap quines són les necessitats que té”, explica Huguet qui afegix que “ja ho vam fer mentre governàvem i anem a seguir fent-ho en aquesta legislatura”.

D’aquesta manera, el també secretari general del PSPV-PSOE en Onda argumenta que “anem a mantindré, a més, una sèrie de reunions sectorials amb col·lectius i associacions per tal que ens puguen fer arribar les seues propostes i fer-les arribar també a l’equip de govern amb l’objectiu que es vegen reflectides en els comptes municipals”.

ocultar
El PSPV-PSOE d’Onda presenta la campanya ‘Jo participe’ per tal que la ciutadania puga opinar sobre els pressupostos municipals
Pujar