elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori

El PSPV-PSOE d'Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege el projecte de la nova escola infantil Sambori
  • La regidora socialista, Encarna Ribes, critica que “a pesar que en l’anterior legislatura vam deixar avançat el projecte, l’equip de govern del PP porta més de dos anys sense gestionar la seua construcció”

El PSPV-PSOE d’Onda insta al Partit Popular d’Onda que desbloquege la construcció de la nova escola infantil Sambori, per tal d’atendre les necessitats de la comunitat educativa. La regidora del PSPV-PSOE a Onda, Encarna Ribes, lamenta que “durant els més de dos anys del govern popular a la localitat encara no ha preparat ni una memòria vàlida de l’escola infantil a pesar que l’aprovació i la sol·licitud a la Generalitat Valenciana ja es va fer en l’anterior legislatura. És incomprensible que no mostren interés pels més de 5 milions d’euros que s’invertirien en augmentar les places públiques en esta etapa educativa, cada vegada més demandada, i millorar les infraestructures educatives a Onda”.

La Conselleria d’Educació ha demanat en diverses ocasions a l’Ajuntament d’Onda que solucione els punts de la seua memòria que no estan acord a les normatives estipulades per a escometre les obres. Tampoc ha dut a plenari l'acceptació de competències per poder iniciar els projectes i després l'execució de l’obra. Ribes valora esta gestió com “nefasta” i afirma que “paralitzar este projecte només demostra que a l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, no li agrada el Pla Edificant. Ha fet el mateix en altres ocasions, com endarrerir la petició dels excedents dels projectes d’este pla perquè es puguen invertir en noves actuacions”.

“Només han de presentar unes memòries vàlides perquè es pose en marxa i es solucione els problemes estructurals de l'actual edificació. Nosaltres vam proposar una estructura on s'aprofiten millor els espais, una nova distribució per a millorar l'eficiència energètica i una ampliació d'aules per a acollir a més xiquets i xiquetes” explica la regidora socialista, i afirma que “una vegada més, Carmina Ballester deixa oblidats a tota la comunitat educativa”

Pujar