9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE d'Onda insta a l'alcaldessa del PP a convocar les beques de postgraduats

El PSPV-PSOE d'Onda insta a l'alcaldessa del PP a convocar les beques de postgraduats - (foto 1)
  • Huguet lamenta que estiga augmentant l'atur i que per a Ballester l'ocupació “no siga una prioritat”

El portaveu municipal del PSPV-PSOE a l'Ajuntament d'Onda, Ximo Huguet, insta a l'alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester a convocar “de manera immediata” les beques per a postgraduats ja que “molts joves d'Onda estan reclamant esta convocatòria per a poder treballar durant un any”.

“El retard en la publicació de les bases i selecció de becats demostra, una vegada més, la incapacitat de Ballester per a gestionar eficientment l'Ajuntament d'Onda. Una mala gestió que paguem els veïns d'Onda i, en este cas, els joves”, argumenta Huguet.

El portaveu municipal socialista recorda que la convocatòria d'estes beques “era una de les mesures en la lluita per la desocupació posades en marxa en la passada legislatura i permetia als joves d'Onda accedir al mercat laboral”. A més, Huguet destaca que “quan iniciem les labors de govern, a Onda hi havia més de 3.000 persones en situació de desocupació i, des del principi de legislatura, les polítiques d'ocupació van ser una prioritat, i aconseguim rebaixar la taxa en més de la meitat”.

“Ara, per a Ballester, l'ocupació ha deixat de ser una prioritat, a pesar que durant estos mesos ha anat augmentant l'atur en la nostra localitat especialment entre la població jove”, lamenta Huguet.

Pujar