9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE d’Onda demana que el plenari sigue telemàtic davant el risc pel COVID-19

El PSPV-PSOE d’Onda demana que el plenari sigue telemàtic davant el risc pel COVID-19 - (foto 1)
  • El PSPV-PSOE va presentar per registre d’entrada una sol·licitud per demanar que el plenari es realitze de forma telemàtica seguint les recomanacions de la FVMP

El portaveu del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet va registrar el passat dia 23 de març una sol·licitud demanant que la celebració del plenari extraordinari que ha convocat  l’alcaldessa popular sigue desenvolupat de forma telemàtica. “A data d’avui ens han dit que s’està estudiant” ha assegurat Huguet.

“Sobre aquesta qüestió la mateixa “Federació Valenciana de Municipis i Províncies” (FVMP) va emetre una nota el passat dia 21 de març referint la possibilitat de que els òrgans representatius locals i de govern puguen fer els plenaris, juntes de govern i comissions informatives de forma telemàtica degut a l’estat d’alarma que vivim” ha recalcat Huguet.

Ximo Huguet ha manifestat també que “podent celebrar aquest plenari de forma telemàtica, amb la quantitat de mitjans digitals que existeixen és una irresponsabilitat posar en risc la salut dels treballadors del consistori, així com la dels propis regidors. I que açò contravé les recomanacions d’evitar les reunions socials que el govern està exigint a la ciutadania”.

 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar