9 de desembre de 2019 9/12/19

El PSPV d'Onda defensa que les obres de l'avinguda de Montanejos evidencien la “capacitat de gestió i la planificació estratègica” de l'anterior govern

El PSPV d'Onda defensa que les obres de l'avinguda de Montanejos evidencien la “capacitat de gestió i la planificació estratègica” de l'anterior govern - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV d'Onda defensa que les obres de l'avinguda de Montanejos evidencien la “capacitat de gestió i la planificació estratègica” de l'anterior govern - (foto 2)
  El PSPV d'Onda defensa que les obres de l'avinguda de Montanejos evidencien la “capacitat de gestió i la planificació estratègica” de l'anterior govern - (foto 3)
  El PSPV d'Onda defensa que les obres de l'avinguda de Montanejos evidencien la “capacitat de gestió i la planificació estratègica” de l'anterior govern - (foto 4)

  El Grup Municipal Socialista d'Onda defensa que les obres de desdoblament de l'avinguda de Montanejos i la canalització de la Rasa Sala “són el millor exemple de la capacitat de gestió i de la planificació estratègica del Govern socialista encapçalat per Ximo Huguet”. Aquesta actuació forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (Edusi) aconseguida pel PSPV durant el passat mandat i que suposarà una inversió global de 5 milions d'euros per a transformar Onda cofinançats pels fons europeus Feder.

  La regidora socialista Marta Piquer reivindica la importància d'aquest projecte “dissenyat i planificat en l'anterior mandat pel Govern socialista” que permetrà “transformar aquesta zona de la ciutat, des del punt de vista de la mobilitat però també en matèria de serveis públics gràcies a la inclusió de la canalització de la Rasa Sala”.

  Aquest projecte, fruit de la decisió política dels socialistes i del treball tècnic del departament d'urbanisme de l'Ajuntament d'Onda, millorarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Onda, en paraules de Piquer. A més, “confirma la visió europeista del Grup Municipal Socialista i la voluntat de convertir a la UE en un aliat per a transformar Onda en una ciutat més amable on viure i amb major projecció”.

  L'execució del desdoblament de l'avinguda de Montanejos és un projecte estratègic per a Onda que millorarà la circulació en la zona, reduirà el trànsit per l'interior del nucli urbà i oferirà alternatives de mobilitat més sostenible gràcies al carril bici projectat. També minimitzarà la problemàtica que es produeix amb les avingudes d'aigua en la Rasa Sala en episodis de pluges torrencials gràcies a la inclusió de la canalització en el projecte.

  La regidora socialista Marta Piquer, anterior responsable d'Urbanisme, subratlla que aquesta obra “millorarà les connexions ciclistes, oferint alternatives de desplaçament més segures amb bicicleta, gràcies a la connexió del nou carril bici amb el qual ja existeix cap al Salvador i el de l'avinguda Serra d’Espadà”.

  El desdoblament de l'avinguda de Montanejos, amb una inversió prevista de 740.000 euros, suposa una de les primeres actuacions de la futura ronda Nord d'Onda, una de les reivindicacions històriques de la localitat i que requerirà de l'impuls municipal per a avançar en la seua execució.

  ocultar
  El PSPV d'Onda defensa que les obres de l'avinguda de Montanejos evidencien la “capacitat de gestió i la planificació estratègica” de l'anterior govern
  Pujar