28 de març de 2020 28/3/20

El PSOE sol·licita a Ballester un potent Pla d'Emergència So-cial amb la bestreta de tresoreria de Diputació

El PSOE sol·licita a Ballester un potent Pla d'Emergència So-cial amb la bestreta de tresoreria de Diputació - (foto 1)
  • Els ajuntaments tenen de termini fins al 5 d'abril per remetre a la institució provincial seves sol·licituds de bestreta

La Diputació de Castelló ha aprovat noves mesures extraordinàries per fer front a la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19 i ajudar econòmicament als municipis de la província en el seu esforç per atendre les necessitats dels ciutadans.

El portaveu de grup municipal socialista, ha instat a l'alcaldessa a sol·licitar aquesta bestreta amb l'objectiu de crear un Pla d'Emergència Social "una actuació que suposarà, sens dubte, una bona ajuda per disposar de més recursos amb què atendre els ciutadans i pal·liar, en la mesura del possible, els efectes provocats pel coronavirus ", assenyala Huguet.

Per als socialistes és fonamental que es cree de manera urgent un Pla d'Emergència Social per donar resposta immediata a les necessitats dels onders "cada dia que passa augmenten el nombre de ERTES i la pèrdua econòmica per a Pimes, autònoms i comerciants. I també per a famílies, que veuen com la seua situació a nivell domèstic es complica "apunta Huguet. El portaveu municipal del PSPV-PSOE a Onda, Ximo Huguet, insta l'equip de govern a tenir en compte als col·lectius més vulnerable "a què sembla haver oblidat l’equip de govern popular”.

Aquesta operació, a més, «farà que l'Ajuntament puga tenir més recursos municipals a la seua disposició per fer front a eventuals necessitats que puguen sorgir arran de la crisi sanitària pel coronavirus», ha recalcat el regidor.

Pujar