24 de setembre de 2020 24/9/20

PP: ‘El PSOE d'Onda torna a fracassar i perd més de 3 milions de les ajudes per als polígons’

PP: ‘El PSOE d'Onda torna a fracassar i perd més de 3 milions de les ajudes per als polígons’ - (foto 1)

    Nou fracàs del PSOE d'Onda. Els socialistes han perdut la meitat de les ajudes destinades als polígons de la localitat en la segona convocatòria del IVACE, després d'oblidar-se de concursar per la primera convocatòria.

    En aquesta ocasió, la mala gestió ha fet que es perdin 300.000 euros al que cal sumar els més de 3 milions d'euros perduts per als polígons d'Onda que es van perdre l'any passat. Tal com ha explicat el president del PP a Onda, Salvador Aguilella, “una vegada més la falta de gestió fa perdre a Onda ajudes milionàries”. No en va, l'Ajuntament podria haver obtingut més de tres milions d'euros en 2018 però, al no presentar-se, ara només aspirava com a màxim a una desena part d'aquestes ajudes i, de nou, ha perdut la meitat.

    Per a Aguilella “és el mateix que ha succeït amb els fons europeus Edusi que per culpa de no presentar bé la documentació han fet perdre 2,5 milions d'euros als veïns d'Onda”. Ara es tracta d'ajudes directes per a millorar la competitivitat en els polígons industrials, la qual cosa repercuteix directament en l'economia d'Onda”.

    Per al president local “és un greu acte d'irresponsabilitat que es gestioni tan mal l'ajuntament i perdin diners que és necessari per a un sector com és el de la indústria a Onda”.

    Pujar