28 de setembre de 2020 28/9/20

El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro

El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 2)
  El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 3)
  El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 4)
  El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 5)
  El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 6)
  El PSOE celebra un homenatge a Enrique Navarro - (foto 7)

  El PSPV-PSOE d'Onda ha celebrat un homenatge a Enrique Navarro, acte que ha congregat vora 250 persones en els Salons Campus de la ciutat i que ha comptat amb l'assistència del President de la Generalitat, Ximo Puig, i l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet.

  L'Agrupació Socialista d'Onda ha convocat aquest reconeixement quan es compleixen els 30 anys des que el company Enrique Navarro va accedir per primera vegada a l'alcaldia de la ciutat, càrrec que va desenvolupar durant 24 anys. Navarro, que en l'última etapa política ha sigut diputat provincial i senador, s'ha mostrat emocionat en la celebració d'aquest acte que ha posat en valor la seua gestió i la seua contribució al progrés social i econòmic d'Onda.

  Nombrosos càrrecs del partit com la Consellera de Vivenda, Maria José Salvador, José María Ángel, director general d'Emergències, l'eurodiputada Inmaculada Rodríguez Piñeiro, o Adolf Sanmartín, delegat del Consell a Castelló, han mostrat la seua estima a l'homenatjat. A l'acte també han acudit diferents alcaldes socialistes de la provincia com José Benlloch (Vila-real), Evaristo Martí (Rosell), Pepe Martí (Sueras), Oscar Tena (Vilafranca), Vicente Juan Prades (Tales), Mª Eugenia Villar (Alcudia de Veo) o el regidor de l'Ajuntament de Castelló, Toni Lorenzo.

  Després de la projecció d'un vídeo de la carrera política de l'homenatjat, les intervencions de l'alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, el propi Enrique Navarro, i de Ximo Puig, l'exalcalde d'Onda ha rebut diferents detalls en agraïment a la seua dedicació i tasca desenvolupada. 'Gràcies per aquest reconeixement que no sols és per a mi, sino per a tots els qui m'han acompanyat al llarg d'aquestos anys en aquest projecte comú que és Onda' , ha destacat Navarro.

  Per la seva banda, Ximo Puig ha expressat 'l'orgull enorme de formar part d'aquest acte', i ha afirmat que 'l'emprempta del socialisme i del projecte d'Enrique Navarro ha sigut fonamental per a la transformació econòmica i social d'Onda, referència també en les polítiques culturals'. A més, ha recalcat que 'Navarro va ser un alcalde que sempre va defensar l'interès de tots i totes, i aquesta és una de les grans aportacions del socialisme a la manera de governar'.

  L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha destacat que 'Enrique Navarro sempre serà l'alcalde de tots i totes. Ha estat al servei dels onders durant 24 anys, marcant la direcció cap al progrés i el creixement i convertint Onda en una de les ciutats referents a la província, pel que aquest és un merescut homenatge. Els governs municipals socialistes han fet d'Onda una ciutat que avança i mira al futur, i fidels a aquestos mateixos objectius segueix treballant avui el nostre equip de govern".

  Pujar