elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP proposa nomenar els dos centres de salut d'Onda com Palasí y Benabar

El PP proposa nomenar els dos centres de salut d'Onda com Palasí y Benabar

  El Partit Popular d'Onda ha elevat una proposta a l'equip de govern perquè es nomenen els dos centres de salut amb el nom de les partides sobre les quals estan construïdes ambdues infraestructures sanitàries. Tal com ha explicat avui el regidor del Partit Popular d'Onda, Salvador Aguilella,"la proposta del PP és que el centre de salut del centre passe a cridar-se Palasí, mentre que en el cas del nou centre de salut passe a cridar-se Benabar que és la zona en la qual està construït".

  "Amb aquesta decisió s'evitarien problemes tant per als veïns com per als propis empleats del centre i el personal sanitari en general". Aguilella ha recordat que "el PP va aconseguir consolidar un projecte sanitari per a la ciutat la principal fita de la qual va ser la construcció d'un centre de salut nou amb especialitats però que va anar molt més allà".

  "Cal recordar que el centre de salut integrat d'Onda impulsat, construït i engegat la passada legislatura pel Partit Popular atén més 7.000 consultes d'especialitats a l'any. Unes xifres que evidencien el gran impacte positiu que ha tingut per a la població d'Onda. Gràcies a aquest centre no solament s'ha aconseguit que els veïns d'Onda i la comarca tinguen la millor atenció sanitària, sinó que s'han evitat desplaçaments a l'hospital de la Plana de Vila-real gràcies a l'engegada d'especialitats".

  "A més, l'equip de govern popular va aconseguir que Onda s'adherira a la xarxa nacional de ciutats saludables des de 2012, la qual cosa va implicar al mateix temps la promoció d'hàbits de vida saludables i, sobretot, que hagen incrementat les accions per a la pràctica de l'esport entre tots els grups d'edat d'onders".

  "No solament les millores en les instal·lacions municipals esportives i l'augment d'ajudes als clubs, sinó que iniciatives com la Marxa Caminat per Onda, els Desdejunis Saludables o xarrades sobre nutrició van servir perquè Onda fóra un referent de salut i qualitat de vida".

  Pujar