Castellano

El primer centre logístic d'Amazon de la Comunitat obrirà les seues portes en 2022 a Onda

El primer centre logístic d'Amazon de la Comunitat obrirà les seues portes en 2022 a Onda
  • El gegant americà ja disposa de dues estacions logístiques a Paterna i Alacant

Onda ha sigut el lloc triat per Amazon per a instal·lar el primer centre logístic de la Comunitat Valenciana, una instal·lació que obrirà les seues portes en 2022 i que se sumarà a les estacions logístiques que el gegant americà té a Paterna i Alacant, aquesta última inaugurada aquest estiu.

Per a Carmina Ballester, alcaldessa d'aquesta localitat de la Plana Baixa, "que l'empresa líder del món en comerç electrònic trie Onda per a millorar el seu servei a Espanya no és casualitat. L'Ajuntament i Amazon hem treballat de la mà durant molts mesos perquè aquesta notícia, que comporta milers de llocs de treball, siga per fi una realitat. A través del pla d'acció Onda Logistic treballem per facilitar les gestions, aplicar incentius fiscals i aportar avantatges competitius a totes les empreses que busquen invertir i créixer al Mediterrani, perquè si a les empreses els va bé, a Onda i als ondenses els anirà millor".

La inversió d'Amazon ajudarà a satisfer la demanda dels clients i farà costat al creixent nombre de petites empreses independents que embenen en Amazon i usen el servei d'emmagatzematge i lliurament d'Amazon, que ja compta amb més de 30 centres d'operacions en tota Espanya i aquest mes començaran a funcionar dos nous centres logístics en Illescas (Toledo) i Corvera (Múrcia).

"Deu anys després de la nostra arribada a Espanya continuem invertint, amb llocs de treball moderns, segurs i atractius que ocupen milers de persones amb talent que reben un bon salari i amplis beneficis", diu Fred Pattje, Director d'Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya. "Amazon ocupa més de 12.000 persones a Espanya i tenim previst ocupar 15.000 treballadors fixos per a finals d'enguany. Estem orgullosos de la contribució que estem fent a Espanya i a les seues comunitats locals".

Treballar en Amazon

Amazon ofereix un lloc de treball modern, segur i atractiu, amb salaris competitius i beneficis que inclouen assegurança mèdica privada, un pla de pensions i fons de formació. Això inclou el programa Career Choice, a través del qual l'empresa fa costat als empleats perquè accedisquen a la formació per a adults en el camp que trien, finançant el 95% de la matrícula i les taxes associades fins a un import de 8.000 euros en quatre anys.

Amazon ha sigut reconeguda amb la certificació Top Employer 2021, que valguda la qualitat de l'entorn de treball i els programes de recursos humans oferits als empleats d'Amazon a Espanya. La certificació Top Employer destaca les iniciatives d'Amazon perquè els seus empleats puguen iniciar i desenvolupar la seua carrera professional en un entorn de treball satisfactori. A més, ha sigut catalogada per Randstad com l'empresa més atractiva per a treballar a Espanya i inclosa en la llista de millors empreses per a treballar de LinkedIn.

Des dels primers dies de la COVID-19, Amazon ha col·laborat estretament amb les autoritats sanitàries per a respondre de manera proactiva, garantint que continuava prestant servei a les comunitats al mateix temps que cuidava de tots els empleats. Amazon va invertir 11 500 milions de dòlars a nivell mundial en 2020 en iniciatives relacionades amb la COVID per a ajudar a mantindre la seguretat dels seus empleats i fer arribar els articles als clients, implementant més de 150 canvis en els processos, incloent controls de temperatura, màscares, guants, millora de la neteja i el sanejament i test regulars de Covid, entre altres. A Espanya, des de l'inici de la pandèmia, Amazon ha comprat més de 39 milions de parells de guants, més de 17,9 milions de màscares, més de 74 milions d'unitats de tovalloletes desinfectants i 12,7 milions de litres de botelles de desinfectant de mans.

Pujar