30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP presenta les seues propostes per a millorar el pressupost

El PP presenta les seues propostes per a millorar el pressupost - (foto 1)

  El PP d'Onda presenta un document amb 14 propostes centrades en les necessitats dels ondenses per a millorar els comptes municipals i realitzar un nou Pressupost. "Davant la ingobernabilidad i el caos generat per Huguet i els seus socis, que no s'entenen a l'hora d'aprovar un Pressupost replet de capritxos dels socis del cuatripartito, a pesar que es contemplen quasi 25 milions d'euros".

  "El PP Onda ha tornat a donar un exemple de sentit comú i de transparència" ja que "nosaltres només estem centrats a ajudar a la nostra ciutat i a tots els veïns, no tenim gens que amagar i tenim molt clar el projecte que volem per a Onda". Així ho ha explicat la portaveu del PP, Carmina Ballester, qui ha explicat que "els veïns no volen ni repartiment de cadires ni de diners entre els grups polítics, i molt menor que malgasten els diners dels ondenses en capritxos".

  El projecte del PP "ja va ser majoritàriament recolzat pels ondenses en les urnes, i aqueix respatler ens reforça per a sol·licitar el que sol·licita la majoria de les persones que vivim a Onda".
  El PP ha exigit, en primer lloc, que es rectifique i es mantinguen les ajudes a les famílies per a l'educació de 0 a 16 anys, per a xec guarderia, xec infantil material escolar i bono lliure, ja que el cuatripartito té previst reduir-les en altres 131.000 en el 2017.

  En segon lloc, que tornen a activar les beques de postgrau que el cuatripartito ha retallat en 40.000 euros per a 2017. cal recordar que el PP va crear 40 beques semestrals, dirigides per als ondenses que han acabat els seus estudis en els últims 5 anys, amb 35 hores setmanals i una retribució de 1.000 euros mensuals.

  Altres peticions són recuperar la subvenció de l'aparcament gratuït per a clients del Mercat i dels comerços del pàrquing subterrani de la plaça Espanya. El PP també proposa eliminar les despeses innecessàries per la creació d'un pàrquing de caravanes.

  El PP s'oposa al fet que es creu una empresa pública sense cap comesa concreta

  La portaveu popular també ha assenyalat que "per el PP és imprescindible que eliminen l'ocurrència de gastar-se 50.000 euros en un parc per a caravanes, l'adquisició d'un habitatge en el casc històric, així com la idea de crear una empresa pública". Ballester ha recordat que "ja el PSOE d'Onda va engegar una fundació que va servir per a col·locar a amics i que vam haver de dissoldre per les pèrdues que suposava i on treballava l'ara alcalde d'Onda". Una empresa que no se sap ni la funció ni el contingut "però que l'única cosa que saben és que tindrà gerents, directors, treballadors..." Alguna cosa al que el PP s'oposa de forma taxativa.
  Per al PP, és imprescindible que s'augmenten les inversions en camins, augmentar el material bibliogràfic o, per exemple, que s'incloga una partida per la compra dels terrenys de Reciplasa. Des del PP exigeixen "valentia" al cuatripartito perquè no s'amplie l'abocador.

  A més, el PP reclama recuperar accions per a fomentar l'ocupació, augmentar les activitats per al comerç, les activitats turístiques, les activitats contra la violència de gènere, o augmentar la millora i ampliació de xarxes pluvials.

  "És fonamental que s'inicien les inversions per a canalitzar la Rasa Sala i, per descomptat, que les dues rondes necessàries per a Onda". Així ho ha exposat avui la portaveu del PP qui ha exigit que "es posen a treballar d'una vegada per Onda".

  Pujar