Castellano

La plataforma Onda Logistic, un imant de noves inversions: 17 milions d'euros el 2021

La plataforma Onda Logistic, un imant de noves inversions: 17 milions d'euros el 2021
  • Onda ha aprovat 43 llicències industrials el darrer any i continua despertant l'interès empresarial

MÉS FOTOS
La plataforma Onda Logistic, un imant de noves inversions: 17 milions d'euros el 2021 - (foto 2)
La plataforma Onda Logistic, un imant de noves inversions: 17 milions d'euros el 2021 - (foto 3)

En el seu segon any de vida, la plataforma Onda Logistic continua despertant l'interès de professionals i empreses de tot el món, com ho demostren les xifres de visitants a la web, que reflecteixen un increment del 20% respecte a l'any anterior, assolint els 7.500 usuaris únics.

El pla d'acció Onda Logistic està aconseguint les metes proposades i cada cop són més les empreses que s'interessen pels polígons ondencs, que compten amb l'al·licient dels avantatges fiscals, el suport institucional, les modernes infraestructures, la connectivitat i els serveis personalitzats com la formació a la carta.

Aquest any la campanya de promoció de la plataforma, orquestrada de la mà de la Cambra de Comerç de Castelló, s'ha centrat al territori francès i zones estratègiques nacionals com Catalunya o Madrid, copant el 84% de les visites a la web. Les estadístiques també mostren que els sectors més interessats a la plataforma han estat el financer, logística, mercat immobiliari i professionals dels negocis.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat que cada vegada més empreses trien Onda per créixer i expandir-se, i no és casual, ja que posem al servei de les indústries un emplaçament ideal, oferim grans oportunitats empresarials, els millors serveis i altes avantatges fiscals.”

El Pla d´Inversió, Onda Logistic, va ixir amb uns objectius clars: dinamitzar l´economia ondenca, aportar valor als més de 12 milions de metres quadrats que componen el parc industrial i fomentar la competitivitat empresarial. El resultat que es pretén assolir no és altre que augmentar el nombre d'empreses instal·lades i potenciar el treball de qualitat per als veïns i veïnes d'Onda.

Més de 17 milions d'euros a llicències industrials

Cal destacar que el consistori ha aprovat, durant l'any 2021, 43 llicències industrials que han suposat una inversió a la zona de més de 17 milions d'euros. Aquests s'han destinat a reformar o construir noves naus industrials als polígons de la ciutat.

D'altra banda, l'equip de govern va aprovar el 2021 un pla d'inversió per valor d'1,9 milions d'euros, el qual va possibilitar la posada en marxa d'un conjunt de millores amb el propòsit d'augmentar la competitivitat i la qualitat de la zona. Entre elles la implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de cambres connectades a la Policia Local, instal·lació de 1.079 lluminàries LED, instal·lació de més de 100 hidrants, millora i ampliació de zones verdes i senyalització i pintura.

Pujar