elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Piquer (PSPV-PSOE) sol·licita una segona edició de ‘Bono + comerç’ per a la campanya de Nadal en Onda

Piquer (PSPV-PSOE) sol·licita una segona edició de ‘Bono + comerç’ per a la campanya de Nadal en Onda
  • La regidora insta a aprofitar l’augment de les compres en esta època per a incentivar que els onders i onderes les facen al comerç local

La regidora del PSPV-PSOE d’Onda, Marta Piquer, sol·licita a l’equip de govern del Partit Popular una segona edició de la proposta socialista ‘Bono + comerç’ durant la campanya de Nadal. Piquer declara que “durant esta època augmenten les compres per part de la població i aplicar esta mesura incentivaria que se trien els comerços d’Onda per a fer-les”.

La representant socialista recorda que “l’any passat vam presentar la proposta perquè s’aplicara al Nadal, però el PP la va aplicar sis mesos tard. Ara tenim una nova oportunitat de posar-ho en marxa a temps amb l’avantatge que la població ja coneix com funciona i aprofitant este període de compres”.

Marta Piquer valora positivament la “bona acollida de la primera edició per part de la població, gràcies també a que des del PSPV vam obrir la nostra oficina per tal d’ajudar a la tramitació” i celebra “que el PP atenguera la idea, però s’ha de millorar la gestió perquè tenim constància que alguns establiments no se’ls ha pagat a temps i alguns han optat per deixar d’admetre bons per la tardança del consistori”. 

Pujar