elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pedro López campió autonòmic de galotxa individual en la categoria de veterans

Pedro López campió autonòmic de galotxa individual en la categoria de veterans
  • Diego López rep la convocatòria de la selecció SUB-19

MÉS FOTOS
Pedro López campió autonòmic de galotxa individual en la categoria de veterans - (foto 2)
Pedro López campió autonòmic de galotxa individual en la categoria de veterans - (foto 3)

Dilluns passat es va disputar en el Trinquet de Xilxes la final de la categoria veterans del 10é Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, en la qual el CLUB PILOTARI D'ONDA tènia representació.

Pedro López, al costat del seu feridor Ricardo Baraldes, van aconseguir alçar-se amb la victòria en una emocionant i llarguíssima partida; 2 hores de gran intensitat i bon joc per part dels 2 jugadors finalistes.

En aquesta partida partia com a favorit el jugador del Club Pilotari Riba-roja, Manuel Campos, perquè en les últimes finals disputades entre aquests dos mateixos jugadors, sempre havia eixit victoriós el de Riba-roja.

Però el bon estat de forma del jugador onder va aconseguir que aquesta vegada la sort li anara esquiva a Campos. El jugador d'Onda va realitzar un inici i final de partida espectacular, que unit al manteniment de jocs en el DAU va culminar amb la victòria de Pedro, aconseguint un nou titule autonòmic per a les arques del CLUB PILOTARI ONDA.

Cal no oblidar la gran partida que va realitzar el FERIDOR, Ricardo Baraldes, l'única funció del qual era la treta, però la va realitzar de manera espectacular, amb un nivell que va vorejar el 100% d'efectivitat, sent peça clau en la consecució del títol per part de Pedro.

D'altra banda comentar que el jugador onder Diego López ha rebut la convocatòria de la selecció sub-19 per als entrenaments intensius que es realitzaran durant les dues últimes setmanes d'Agost, amb vistes el Campionat d'Europa sub-19 que es disputarà a Holanda del 21 al 25 d'octubre de 2021.

També es realitzaran una sèrie de partides amistoses durant el mes de setembre contra els clubs més potents de la Comunitat Valenciana en les modalitats en què es competirà a nivell internacional, especialment en la modalitat estrela, les LLARGUES; la majoria clubs alacantins, que és on més es competeix a aquesta modalitat.

Pujar