29 de novembre de 2020 29/11/20

El Partit Popular reivindica construir una residència de la tercera edat

El Partit Popular reivindica construir una residència de la tercera edat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Partit Popular reivindica construir una residència de la tercera edat - (foto 2)

  El Partit Popular d'Onda ha reivindicat avui la construcció d'una residència de la tercera edat en el municipi dins del projecte social que els populars tenen per a la localitat.

  El PP ha presentat per escrit la proposta perquè en els pressupostos de 2018 s'incloga una partida pressupostària de dos milions d'euros per a engegar aquest servei en la localitat. Tal com ha explicat l'edil del PP a Onda, Inma Alós, "dins de les propostes que el Partit Popular ha fet perquè s'incloguen en el pròxim pressupost, la necessitat de construir una residència de la tercera edat considerem que és una qüestió prioritària per a Onda".

  Els populars, que ja van engegar el centre de dia i que sempre han apostat per una Onda amb una major qualitat de vida consideren que "ha arribat el moment que la ciutat dispose d'aquest nou servei que complete el que existeix en l'actualitat" i la regidora recorda, a més, "que ara el cuatripartito compta amb 3,5 milions d'euros més respecte a l'últim pressupost del PP però aquests diners no està servint per a millorar la qualitat de vida dels onders".

  El PP, tal com assegura la responsable popular, "tenim més que clar que fa falta i que Onda sempre mereix més i est ha de ser un compromís que el cuatripartito, en lloc de pensar en qüestions radicals i a fer política separatista, ha de comprometre's a millorar la qualitat de vida dels onders".

  Pujar