Castellano

Pamesa renova la imatge estètica de Prissmacer Ceràmica a Onda

Pamesa renova la imatge estètica de Prissmacer Ceràmica a Onda
  • Aquest grup industrial azulejero continua invertint en tecnologia, modernització i en millores estètiques de les seues instal·lacions

La planta productiva Cottocer, situada en la carretera d'Onda, ha canviat la seua imatge i ha sigut batejada com Prissmacer Ceràmica, empresa pertanyent al Grup Industrial Pamesa. Aquest canvi és visible en els rètols i imatge de la façana que destaca pels seus tons pastels i grisos vinculats a la identitat corporativa de la signatura.

El grup industrial castellonenc continua invertint en tecnologia, modernització i en millores estètiques de les seues instal·lacions. Aquesta acció es demostra amb la recent transformació de l'antiga fàbrica Cottocer, que ha passat a dir-se Prissmacer Ceràmica, empresa d'Onda pertanyent a la companyia de Fernando Roig. La nova fàbrica Prissmacer s'enquadra en una política de millora d'imatge industrial del Grup Pamesa, i que es formalitzarà en els pròxims mesos en la resta d'instal·lacions del Grup.

La planta, situada en la Carretera d'Onda, ha passat a vestir els colors corporatius de la signatura de la doble “S”. Tons grisos i pastissos que reflecteixen la identitat de la marca sota el claim Made With Love de Prissmacer, on el “fet amb amor” es transmet en cadascuna de les accions i llançaments de productes realitzats per l'empresa. Prissmacer demostra així la seua proximitat i esforç constant a satisfer les necessitats dels seus clients.

Prissmacer naix en 2009 amb el propòsit de crear materials a l'abast de tots i sent conscient de les exigències del mercat, sempre amb la millor qualitat i servei. Durant l'últim any, la signatura d'Onda s'ha convertit en un referent nacional en l'exportació azulejera a altres països.

Esdeveniment motivat també per la constant innovació en processos productius i ampliació d'instal·lacions del Grup Pamesa al qual pertany.

Finalment, destacar que, malgrat les dificultats derivades de la pandèmia global viscuda en 2020, el creixement de les vendes de ceràmica del Grup Pamesa va augmentar un 20% respecte a 2019 i va aconseguir una facturació total de 780 milions. En els dos primers mesos de 2021 ha continuat la tendència i el creixement de les vendes ha sigut del 32% en relació al mateix període de l'any 2020, tenint ja en marxa un pla d'ampliació de la capacitat productiva per a aquest mateix any que portarà a créixer un 30% de m² en relació al produït en 2020.

Pujar