elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Los onders aplaudeixen la proposta de Ballester de concerts de qualitat gratis en Fira d'Onda

Los onders aplaudeixen la proposta de Ballester de concerts de qualitat gratis en Fira d'Onda

    Els onders veuen amb molt bons ulls la proposta de la candidata del PP, Carmina Ballester, de realitzar concerts gratuïts i de qualitat en Fira d'Onda pels ondenses. És a dir, que a través d'un control eficaç els empadronats a Onda puguin assistir als concerts de forma gratuïta. Una proposta que se sumeixi al fet que el nivell de concerts no es rebaixi ja que, tal com explica la candidata del PP, “la nostra aposta per Onda i per la qualitat en la cultura és una dels nostres senyals d'identitat”.

    No en va, durant l'anterior mandat del PP l'aposta per l'excel·lència en la cultura va ser evident: des de concerts de primer nivell que van posar a Onda en el mapa de la cultura nacional, amb Pablo Alborán, Sergio Dalma, Malú, Manu Tenorio, El Consorcio, Tamara... A més de les obres de teatre més importants del panorama nacional amb Lolita Flores, Ana Belén, María Galiana, Juan Echanove, Juan Diego... Així com l'estrena de pel·lícules o la presència dels millors escriptors, per citar solament uns exemples.

    “A més, no ens podem oblidar de l'aposta per la cultura d'Onda i els nostres artistes que han de comptar amb el respatller del seu Ajuntament”, assenyala Ballester.

    Per això “la proposta de concerts gratuïts de qualitat pels onders ha agradat tant entre els veïns” i “aquesta defensa dels onders de les nostres idees fa que ens ompli d'il·lusió per seguir endavant amb aquest projecte per millorar i recuperar Onda”.

    Pujar