elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda tanca el quart trimestre del 2018 amb un superàvit de 3 milions d'euros

Onda tanca el quart trimestre del 2018 amb un superàvit de 3 milions d'euros

    L'Ajuntament d'Onda ha tancat el quart trimestre del 2018 amb uns resultats positius que auguren que el pressupost del passat any complirà amb la Llei 2/12 d'Estabilitat Pressupostària i Estabilitat Financera. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, explica que “hem finalitzat amb un superàvit de tres milions d'euros, un romanent de tresoreria de més de 6 milions d'euros i un deute que s'ha reduït fins als 1,8 milions d'euros. El departament d'Hisenda, que dirigeix la regidora Silvia Cerdà, ha dut a terme una excel·lent gestió dels recursos públics que ha desembocat en aquestes xifres tan positives per a la localitat. Des que iniciem les labors de govern, aquesta ha sigut una de les nostres màximes, treballar responsablement perquè cada euro que s'inverteix tinga una repercussió positiva en la ciutadania, som conscients que cal continuar treballant en aquesta línia per a continuar millorant la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.

    Les dades del quart trimestre són un avanç del que serà la liquidació definitiva del pressupost del passat exercici i no diferirà massa de les dades que s'han conegut ara. Huguet recorda que “quan arribem al govern, en 2015, no es complia amb cap d'aquests requisits que marca la Llei i finalitzem l'any sense complir amb aqueixa regla de despesa que s'aplicava a tots els ajuntaments. Per a esmenar-ho, vam haver de crear un Pla Econòmic Financer per als anys 2016 i 2017 que ha llastrat a vegades l'economia del consistori, però que hem esmenat amb treball i implicació perquè no afecte la ciutadania”.

    Així, Huguet explica que “aquesta gestió responsable que hem aplicat en totes les àrees durant els tres anys de govern ha fet que s'haja complit amb totes les normes més exigents i que, a més, hàgem reduït un deute que ens trobem en 5 milions d'euros fins als citats 1,8 de finals del 2018. Tot ho hem fet sense deixar de prestar serveis a la ciutadania, fins i tot augmentant molts d'ells perquè el dia a dia dels onders siga cada vegada millor, buscant que tots els nostres veïns puguen tindre la seua oportunitat a la nostra ciutat” i conclou afegint que “continuarem amb aquesta línia responsable perquè tenim comprovat que dóna bons fruits. És un compromís que adquirim el primer dia de legislatura i que mantindrem en el futur”.

    Pujar