elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda tanca les activitats de Pasqua amb un gran èxit de participació

Onda tanca les activitats de Pasqua amb un gran èxit de participació
    MÉS FOTOS
    Onda tanca les activitats de Pasqua amb un gran èxit de participació - (foto 2)
    Onda tanca les activitats de Pasqua amb un gran èxit de participació - (foto 3)
    Onda tanca les activitats de Pasqua amb un gran èxit de participació - (foto 4)
    Onda tanca les activitats de Pasqua amb un gran èxit de participació - (foto 5)

    Onda ha tancat amb un gran èxit de participació les activitats programades per al període vacacional de Setmana Santa. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet ha indicat que “hem aconseguit un gran nombre de participants en totes i cadascun dels esdeveniments organitzats des de les diferents àrees de l'Ajuntament, així com un bon nombre de visitants als diferents atractius turístics de la localitat. Cal destacar el bon acolliment que ha presentat el nou Espai de la Memòria de la Cova de l’Algepsar, que en els seus primers dies d'estar oberta al públic ja ha registrat bons nombres de visites i se suma al ric patrimoni cultural i natural que té Onda”.

    L'alcalde ha explicat que “el bon treball que s'ha fet des de l'àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d'alcalde Ángel Badenas, està recollint els seus fruits i una altra de les infraestructures que ha tingut molt d'èxit durant aquesta Setmana Santa ha sigut l'àrea d'autocaravanes” i afig que, “a més, totes les activitats que s'han organitzat des del consistori per a aquest període vacacional, com per exemple el Ple de Titelles o el Torneig de la Ceràmica, han sigut molt participatives, malgrat les pluges que es van viure en els primers dies festius”.

    Així, els onders i visitants han pogut gaudir d'una oferta variada durant aquests deu dies, amb la Pasqua Taurina, les actuacions organitzades pel Col·lectiu Sonora o les activitats organitzades per als més xicotets a la plaça 8 de Març i l'últim dia al Salvador, ja que les que estaven previstes els dies anteriors es van haver de traslladar al pavelló Víctor Cabedo per les precipitacions i les fortes ratxes de vent, encara que no es van veure deslluïdes i van congregar també a moltes persones. Ximo Huguet ha destacat que “el consistori ha comptat amb les empreses locals per a organitzar totes les activitats. Divertwin, Esportoci, Animatrix i Sargantana Aventura són les encarregades de dinamitzar la ciutat. A més, diferents col·lectius de la ciutat també han participat en l'organització de l'agenda de Pasqua, promocionant així l'economia local”.

    Així mateix, l’Escoleta de Pasqua que organitza el consistori ha reunit durant aquestes celebracions a uns 150 menors de la localitat amb la finalitat de facilitar a les famílies onderes  la conciliació laboral i familiar en el període vacacional. L'Ajuntament ha tornat a posar en marxa aquest servei que, gràcies a les millores que el consistori ha anat incloent, ha ocupat totes les places oferides. L’Escoleta s'ha desenvolupat en aquesta edició en el CEIP Mestre Caballero i ha comptat amb un servei de menjador.

    Pujar