elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda s'ompli de màgia amb la seua programació especial de Nadal

Onda s'ompli de màgia amb la seua programació especial de Nadal
  • Elperiodic.com et proposa alguns plans i esdeveniments per a gaudir del nadal en gran sense eixir d'Onda

MÉS FOTOS
Onda s'ompli de màgia amb la seua programació especial de Nadal - (foto 2)
Onda s'ompli de màgia amb la seua programació especial de Nadal - (foto 3)
Onda s'ompli de màgia amb la seua programació especial de Nadal - (foto 4)

El Nadal és una de les millors èpoques de l'any, ja que hi ha una gran quantitat d'activitats i coses per fer tant per a xiquets com per a adults. És una de les festes més divertides i emocionants, en la qual es poden gaudir de la família i amics amb festes, menjars i sopars, així com l'esperada visita dels Reis Mags o Papà Noel.

Per això, Onda ha preparat un ampli programa nadalenc en el qual s'inclouen des de musicals i tallers aptes per als més xicotets de la família, fins a mercats i orquestres per a gaudir en parella.

Si vols conéixer cadascuna de les propostes en profunditat continua llegint aquest reportatge en el qual t'expliquem què té preparat l'Ajuntament d'aquest municipi de Castelló des del 13 de desembre fins al 6 de gener.

La màgia del nadal s'encendrà el pròxim 13 de desembre en el Pla amb el tradicional encés de llums de la ciutat, i després d'això es donarà per inaugurada la temporada nadalenca que arrancarà aqueix mateix cap de setmana. Una gran quantitat d'actes que, en paraules de la regidora de Promoció Econòmica, María Baila , “estan pensats perquè els ondenses gaudisquen del Nadal sense necessitat d'eixir de la ciutat, oferint per a això una multitud de tallers i activitats aptes per a tots”.

El mercat: l'activitat estrela d'aquest nadal

Per a gaudir en família l'Ajuntament ha preparat un mercat de Nadal en la plaça d'Espanya, acompanyat d'una pista de gel, la qual, segons ha apuntat María Baila, serà l'atracció principal per al mercat enguany”.

I és que, els xiquets podran participar en diverses activitats com a tallers de ‘cupcakes’, de targetes nadalenques i de reciclatge, espectacles de màgia, així com diversos jocs i atraccions.

A més, molt prop d'aquest gran mercat ambulant nadalenc, en concret en el Raval de Sant Josep, està prevista la instal·lació d'una carpa de nadal i un arbre de Nadal, el qual es troba en la Plaça del Pla.

Cultura i oci en el Teatre Mònaco

Per a les parelles o els més majors, Onda els ha preparat una infinitat d'activitats musicals i culturals, les quals seran les protagonistes dels caps de setmana.

El Teatre Mònaco té una agenda ‘molt atapeïda’, ja que el dissabte 14 de desembre a les 19.30 hores se celebrarà el concert de “Dones de Cinema”, a càrrec de la SAMVO amb Pepa Aniorte, també un concert de la ‘Big band’, que tindrà lloc el dissabte 21 de desembre a les 20 hores amb un homenatge a Luis Miguel i a més, també tindrà lloc una gala en benefici de la Creu Roja, el diumenge 15 de desembre a les 18 hores, en el qual els assistents podran gaudir del ballet “La Bella Dorment”.

L'edil de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha destacat sobre aquests espectacles que seran gratuïts i per a evitar aglomeracions de gent es repartiran les entrades els dos divendres abans de cada esdeveniment de 17 a 20 hores a la Casa de la Cultura”.

Obres per a tots els gustos, però sens dubte un dels espectacles més oferits seran els musicals: el concert de Nadal i Final d'Any de la Unió Musical Santa Cecilia els dies 21 i 22 de desembre, respectivament. Un altre dels musicals estrela és el de Michael´s Legacy, tribut a Michael Jackson, en el Teatre Mònaco.

 També pensant que el públic infantil gaudi, la programació contempla de musicals com “Un món de fantasia” en el Teatre Mònaco, l'activitat “Canta, juga i balla” en el *Raval de Sant Josep i de varis conta-contes amb temàtica nadalenca.

Per descomptat, tampoc podien faltar els màgics esdeveniments com l'arribada de Papa *Noel, que tindrà lloc el 15 de desembre en la plaça d'Espanya, així com la cavalcada dels Reis i l'arribada dels Patges Reals. Per part seua, pensant en els veïns més veterans s'ha inclòs entre els actes un taller literari, una tertúlia de plantes i flors, una sèrie de visites guiades teatralitzades, orquestres com la de ‘Alabama’ i balls per a jubilats i pensionistes.

 A més, també hi haurà diversos actes voluntaris, com per exemple, una xarrada sobre ‘salut, dones, necessitats i desafiaments’, així com el de la Creu Roja que es realitza amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat.

Si vols conéixer el programa complet selecciona ací

Pujar